Neler Yeni

Zaopin Z2 Mini alınır mı ?

kaladze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Öztürk
Selamlar, özellikle turuncu mouse istiyorum. VXE R1 Pro Max 4k hz destekliyor fakat yanında ayrı aparatı da satın almak gerekiyor. Ben de bu modeli buldum bilgisi olan var mıdır markayla ilgili ?

Lioner

80+
Zaopin küçük gelebilir. ATK Z1, Xlite V3 ve Glorious Model D2 Pro 4K modeli bakılabilir. Glorious 3200'e düşmüş.

kaladze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaopin küçük gelebilir. ATK Z1, Xlite V3 ve Glorious Model D2 Pro 4K modeli bakılabilir. Glorious 3200'e düşmüş.
Hocam max bütçem budur maalesef 2500'den çıktım ve turuncu istiyorum açıkçası bayağı bir hoşuma gidiyor. Ellerim de bir tık küçük zaten sensör kalitesi ve marka kalitesi olarak bi eksiği var mıdır sizce ? 3395 sensör kullanıyormuş muadilleri maouslar da aynı şekilde.

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Serhat
Hocam max bütçem budur maalesef 2500'den çıktım ve turuncu istiyorum açıkçası bayağı bir hoşuma gidiyor. Ellerim de bir tık küçük zaten sensör kalitesi ve marka kalitesi olarak bi eksiği var mıdır sizce ? 3395 sensör kullanıyormuş muadilleri maouslar da aynı şekilde.
Merak ettim cevap verecek varsa hoş olur takipçisiyim

kaladze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merak ettim cevap verecek varsa hoş olur takipçisiyim
Kimse bilgi sahibi değil ürünle ilgili hocam sanırım. Az daha beklerseniz ben sipariş verip incelemesini yapacağım muhtemelen :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,038
Üyeler
170,458
Son üye
ozgurorak
Top Bottom