Neler Yeni

Zararlı yazılım oyun dosyaları arasına girebilir mi?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,480
İsim
Hacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Musab Güner
İlgilendiği Kategoriler
R6
Zararlı yazılım (KMSpico) oyun dosyaları arasına girebilir mi? Temiz kurulum yapmak istiyorum ama oyunları bir hard diske atıp PC'yi formatlayıp tekrar hard diskten oyunları PC'ye atmayı düşünüyorum. KMScipo virüsü tekrar PC'ye girer mi? Not: Kaspersky, Malwarebytes ve Windows defeder çevrimdışı tarama yapıyorum hiçbir şey çıkmıyor. Yine temiz kurulum yapmama gerek var mı?
Öncelikle KMspico virüs değil korsan yazılım benim babam 23 yıllık bilgisayar teknisyeni her formattan sonra bunu kuruyor korsan lisans alıyor biz de kullanıyoruz hiçbir sorun yaratmıyor ammmaaaa benim dediğim program ile senin dediğin program farklı olabilir bunu söyliyeyim korsan yazılım olduğu için defender bunu kapatmaya çalışıyor hatta siliyor KMSpico oyunlara fln girmez sistem de bulunur

Ryzenx

80+
Öncelikle KMspico virüs değil korsan yazılım benim babam 23 yıllık bilgisayar teknisyeni her formattan sonra bunu kuruyor korsan lisans alıyor biz de kullanıyoruz hiçbir sorun yaratmıyor ammmaaaa benim dediğim program ile senin dediğin program farklı olabilir bunu söyliyeyim korsan yazılım olduğu için defender bunu kapatmaya çalışıyor hatta siliyor KMSpico oyunlara fln girmez sistem de bulunur
Defender hack tool falan bulmuştu bende sonra sildi sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Musab Güner
İlgilendiği Kategoriler
R6
Defender hack tool falan bulmuştu bende sonra sildi sanırım.
O zaman kesin demeyeyim ama %99 dediğim program yani hiçbir sıkıntı olmaz için rahat olsun ben de yıllardır kullanıyorum en ufak bir aksilik bile olmadi

Strelok

80+ Silver
Açıkcası bende korsan lisans kullanıyorum 1.5 senedir herhangi bir sıkıntı olmadı.
dostlar belki önemseyebilirsiniz ama kul hakkına giriyorsunuz biliyorsunuz değil mi?he benim de 2000TL verecek halim yok ama mümkünse alırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
dostlar belki önemseyebilirsiniz ama kul hakkına giriyorsunuz biliyorsunuz değil mi?he benim de 2000TL verecek halim yok ama mümkünse alırdım
Arkadaşlar da eminim ki biliyorlardır kul hakkına girdiklerini zaten durumu olan alır durumu olmayan da 2000 lira veremez crack kullanır

mfimmel

80+ Silver
Hangi kul hakkı dostum Türkiye'de lisanslı kullananlar sadece şirketler falandır diye düşünüyorum. 2000 TL kimse vermez ha 150 dolara alan adamın kul hakkına giriyorsunuz diyorsanda eyvallah orası senin bileceğin iş :D

Top Bottom