HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,002
Vay beHiç bilmiyorum bir bilgisayarcı indirdi
Bilgisayarcıda kaçak yazılım kullanıyor demek.
Vay beHiç bilmiyorum bir bilgisayarcı indirdi
Öncelikle KMspico virüs değil korsan yazılım benim babam 23 yıllık bilgisayar teknisyeni her formattan sonra bunu kuruyor korsan lisans alıyor biz de kullanıyoruz hiçbir sorun yaratmıyor ammmaaaa benim dediğim program ile senin dediğin program farklı olabilir bunu söyliyeyim korsan yazılım olduğu için defender bunu kapatmaya çalışıyor hatta siliyor KMSpico oyunlara fln girmez sistem de bulunurZararlı yazılım (KMSpico) oyun dosyaları arasına girebilir mi? Temiz kurulum yapmak istiyorum ama oyunları bir hard diske atıp PC'yi formatlayıp tekrar hard diskten oyunları PC'ye atmayı düşünüyorum. KMScipo virüsü tekrar PC'ye girer mi? Not: Kaspersky, Malwarebytes ve Windows defeder çevrimdışı tarama yapıyorum hiçbir şey çıkmıyor. Yine temiz kurulum yapmama gerek var mı?
Defender hack tool falan bulmuştu bende sonra sildi sanırım.Öncelikle KMspico virüs değil korsan yazılım benim babam 23 yıllık bilgisayar teknisyeni her formattan sonra bunu kuruyor korsan lisans alıyor biz de kullanıyoruz hiçbir sorun yaratmıyor ammmaaaa benim dediğim program ile senin dediğin program farklı olabilir bunu söyliyeyim korsan yazılım olduğu için defender bunu kapatmaya çalışıyor hatta siliyor KMSpico oyunlara fln girmez sistem de bulunur
O zaman kesin demeyeyim ama %99 dediğim program yani hiçbir sıkıntı olmaz için rahat olsun ben de yıllardır kullanıyorum en ufak bir aksilik bile olmadiDefender hack tool falan bulmuştu bende sonra sildi sanırım.
dostlar belki önemseyebilirsiniz ama kul hakkına giriyorsunuz biliyorsunuz değil mi?he benim de 2000TL verecek halim yok ama mümkünse alırdımAçıkcası bende korsan lisans kullanıyorum 1.5 senedir herhangi bir sıkıntı olmadı.
Arkadaşlar da eminim ki biliyorlardır kul hakkına girdiklerini zaten durumu olan alır durumu olmayan da 2000 lira veremez crack kullanırdostlar belki önemseyebilirsiniz ama kul hakkına giriyorsunuz biliyorsunuz değil mi?he benim de 2000TL verecek halim yok ama mümkünse alırdım
bende orijinal win7 32bit vardı bozulduğu vakit tamirciler silip crack win7 64bit kurmuşlarArkadaşlar da eminim ki biliyorlardır kul hakkına girdiklerini zaten durumu olan alır durumu olmayan da 2000 lira veremez crack kullanır
Hangi kul hakkı dostum Türkiye'de lisanslı kullananlar sadece şirketler falandır diye düşünüyorum. 2000 TL kimse vermez ha 150 dolara alan adamın kul hakkına giriyorsunuz diyorsanda eyvallah orası senin bileceğin işdostlar belki önemseyebilirsiniz ama kul hakkına giriyorsunuz biliyorsunuz değil mi?he benim de 2000TL verecek halim yok ama mümkünse alırdım