Neler Yeni

Zayıflamak İçin Öneriler ?

Rammstein

80+ Silver
Yulaf, süt, yumurta, pilav(öğlen), makarna(öğlen), et(akşam), salata(akşam) EKMEK YOK!
Yumurtalar haşlama olacak. 2 veya 3 tane ye.
Yulafı alıştıra alıştıra azar azar çoğalt. Birden kase dolusu yersen olmaz.
https://www.decathlon.com.tr/direnc-bandi-15-kg-id_8484819.html bundan al, her gün çalış.

ELECTUS

80+ Silver
Sadece bu mu , bir spor rutini falan ?
Hayır sadece çok fazla yemek yemiyordu yani öyle yemek ayırmıyordu her şeyi yiyiyordu sadece az yiyiyordu ve her aksam yürüyüş yapıyordu yarım saat 1saat filan.

engind97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Engin Dalgıç
Sadece bu mu , bir spor rutini falan ?
Youtube da leslie var evde olduğun yerden seni hareketlerle spor yaptırtıyor programlar 40-50 dklık. Bende de kilo baya var 110 kiloyum bu aralar iyice aldım. Kilo vermek kolay gerçekten isteyince önemli olan kilo almamak tekrardan. Bugüne kadar 3 defa zayıflayıp hızlı bir biçimde kilo aldım. Nacizhane tavsiyem hızlı bir şekilde verme kilonu. Önerim olarak her gün 2-3 soda içmeye bak. spordan sonra mümkün ise filtre kahve içmeye çalış. Evdeysen sürekli olarak Açlık otu diye bir ürün var. Miğdeyi sağlam bozuyor. Sürekli tuvalete çıkmanı sağlıyor bu bitki direk. İnstagramdaki Zayıflama çayları gibi değil. Senin günde 4 litre minimum su tüketmen lazım. Kilo başa dert görünüşten öteside var. Hareket alanların azalıyor, yoruluyorsun. Destek istersen birbirimizi motive edebiliriz, elimden geldiği kadarıylada önerilerde bulunabilirim.

scoxyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Erdem
Herkese selam, aşırı kilolu olan ben, hem virüs iken hemde pandemi döneminde evde tıkalı olduğum için hem hareket edemeyip hemde yemeğe bayağı düşdüğüm dolayı aşırı kilo almış bulunmaktayım bu yüzden bir diyetisyene görünmeye karar verdim. Ancak daha önce diyetisyene gitmeme rağmen irademe sahip çıkıp yemek yemeyi kesememiş bulunmaktayım. Bundan kaynaklı olarak forumda bana verebileceğiniz bir öneri veya tavsiye verecek var mıdır ? (Kilomu söylemek istemiyorum.)
ekmek ve abur cuburu bırak

LuckyMan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Recep
Zayıflamak için aldığın kalorinin yaktığın kaloriden fazla olmaması gerekir. Metabolizmanı hızlandırman lazım bunun için en güzel yöntem her gün sabah uyandığında 1 bardak soğuk su iç. Faydasını görürsün. Bu benim alışkanlığım 182 boy ile 30 yıldır 73 kilonun üstüne çıkamadım. Günde 4-5 öğün yemek yememe rağmen. Gece 2-3te kızartma yapıp yiyen birisi olarak söylüyorum. ☺️

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Herkese selam, aşırı kilolu olan ben, hem virüs iken hemde pandemi döneminde evde tıkalı olduğum için hem hareket edemeyip hemde yemeğe bayağı düşdüğüm dolayı aşırı kilo almış bulunmaktayım bu yüzden bir diyetisyene görünmeye karar verdim. Ancak daha önce diyetisyene gitmeme rağmen irademe sahip çıkıp yemek yemeyi kesememiş bulunmaktayım. Bundan kaynaklı olarak forumda bana verebileceğiniz bir öneri veya tavsiye verecek var mıdır ? (Kilomu söylemek istemiyorum.)
kanka abur cubur ve ekmeği at
ayrıca tüm öğünlerini vaktinde ye yeter
düzenli beslen
3 öğünü mutlaka al
ama düzeni bozma sakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,982
Üyeler
164,759