Neler Yeni

Zbrush blender için tablet önerisi

Praks

80+
Katılım
31 Ağustos 2020
Mesajlar
229
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Aybars Cüneytoğlu
Arkadaşlar selam zbrush ve blender için tablet almak istiyorum direkt XPEN ve türevi grafik tablet mi almalıyım yoksa TAB S7 FE alıp bilgisayara bağlandığımda sorun yaşar mıyım ay sonuna kadar karar verip almayı düşünüyorım rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
 
Katılım
11 Şubat 2024
Mesajlar
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Mehmet
Bütçeye bağlı çok değişen bir soru seninki. Eğer monitörün kaliteli ve büyükse üstüne genelde evden çalışacaksan grafik tablet tavsiye ederim. Ekransız sadece siyah olanlarından. Wacom, XPen, Huion bakarsın artık. Kalemi de çift tuşlu olursa rahat edersin.
Bende bir tane one by wacom m. var çok giriş seviyesi olmasına rağmen rahat ediyorum büyük monitorle.
Bir de Wacom One var aldığıma pişmanım. Resim için çok güzel ama 3d de kullanamadım erkanı da monitöre kıyasla küçük geliyor. Tek tuşlu kalem pek yetmiyor. (Ben de yeni 3d öğreniyorum hobi olarak)

Normal Tab serisi pcye nasıl bağlanır bilmiyorum. Hiç de görmedim bu şekilde kullananı. Eğer sadece pcye baglamak istiyorsan bence gereksiz olur. İçindeki donanıma gereksiz para vermiş olursun.

Benim hayalim Sculpting geliştirip Tab S8 veya S9 ultra ile Gezerken/Cafelerde falan Nomad Sculpt ile 2 saate güzel işler çıkartmak. Iyice öğrenene kadar evde one by wacom ile çalışıyorum. Bütçem olsa daha iyi bir grafik tablete geçerim ama yine ekransız olur.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,099
Mesajlar
9,472,287
Üyeler
167,248
Son üye
Eywlul03
Top Bottom