Asus Zephyrus g14 2024 model laptobumu sürekli monitöre bağlı bir şekilde kullanıyorum, 5 6 saatlik hafif kullanımdan sonra ya da valoranttan çıktıktan sonra arayüz dahil olmak üzere tüm bilgisayar donuyor, hard reset hariç hiç bir girdiyi kabul etmiyor. Labtobu monitöre hdmi üzerinden bağlıyorum ve her iki cihazda hdmi 2.1 portlara sahip, kablo olarak da paugge nin hdmi 2.1 onaylı 2m'lik kablosunu kullanmaktayım.
Laptop özellikleri: Ryzen 9 8945HS, 16 GB ram, RTX 4060 mobile, 1TB WD PC SN650
Monitör: Samsung Odyssey G6 G65R
Monitörü HDR modunda ve 240 HZ olarak kullanıyorum, format atmama rağmen düzeltebilmiş değilim ve bu sorun çok sık yaşanmadığı ve rastgele olduğu içinde tekrarlayıp görüntü ekleyemiyorum.
Ek olarak bazı durumlarda PC girdi kabul etse bile yeniden başlat ekranında takılı kalıyor ve fare sanki yalnızca 1hz miş gibi saniyede 1 işlem yapıyor. Bu durum için ne yapabilirim, cihazı severek kullanıyorum ancak artık satma noktasına geldim.
Laptop özellikleri: Ryzen 9 8945HS, 16 GB ram, RTX 4060 mobile, 1TB WD PC SN650
Monitör: Samsung Odyssey G6 G65R
Monitörü HDR modunda ve 240 HZ olarak kullanıyorum, format atmama rağmen düzeltebilmiş değilim ve bu sorun çok sık yaşanmadığı ve rastgele olduğu içinde tekrarlayıp görüntü ekleyemiyorum.
Ek olarak bazı durumlarda PC girdi kabul etse bile yeniden başlat ekranında takılı kalıyor ve fare sanki yalnızca 1hz miş gibi saniyede 1 işlem yapıyor. Bu durum için ne yapabilirim, cihazı severek kullanıyorum ancak artık satma noktasına geldim.