hayırlı olsun onunda incelemesi gelir mi hocamzephyrus geldi aşırı memnunum şimdilik.
Tamam hocam iyi günlerde kullanma dileğiyle bu arada mux switch var mı ?Cihazı biraz kullanıp her şeyini öğrenmeye çalışıyorum şuan. Öğrendiğimde çekimlerini yaparım.
tabii ki, mux olmayan cihaz almam bilirsin![]()
Hocam inceleme ne zaman gelir bende almayı düşünüyorum ama stoklar bitiyor yenilenen stoklarda 35k dan geldiCihazı biraz kullanıp her şeyini öğrenmeye çalışıyorum şuan. Öğrendiğimde çekimlerini yaparım.
Keşke ürün kodunu yazsalarmışta bakabilseydim.bende bunu düşünüyordum bilgisi olan var mıdır
Laptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
yazmamışlar bende bulamadım. bugün görüştüm kutusu garantisi yok ama firmayı tanıyorum alışverişim oldu daha önce sorunsuzdu.Keşke ürün kodunu yazsalarmışta bakabilseydim.
İşlemcide yanlış yazılmış sanırsam, normalde Zephyrus modellerde HS kodlu işlemciler kullanılıyor.yazmamışlar bende bulamadım. bugün görüştüm kutusu garantisi yok ama firmayı tanıyorum alışverişim oldu daha önce sorunsuzdu.
cihaz beni götürür mü uzun vade bilemedim notebook hiç uzun süre kullanmadım