35w haliyle 92 derece görüyor olması kotu35W TDP yine fena değil, pil gücü ile ön plana çıkan cihaz 35W TDP veriyorsa bence baya iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normal cihazlar 45W veriyor zaten.
O cihazın o dereceleri görmesi gayet normal çünkü hafif bir cihaz. Oyun oynanacağı zaman soğutucu koyarsın UV çok mantıklı gelmedi bana.35w haliyle 92 derece görüyor olması kotu
Zaten sinir 95
Para dök o kadar undervoltla uğraş hepten mantıksız f/p cihaz olsa anlarım Asus tuf a 15 iyiydi o konuda isiniyordu falan ama 140w 3060 r7 6800h var batarya da aynı panel ve kasa kalitesi bariz ama 24k ya çok iyiydiO cihazın o dereceleri görmesi gayet normal çünkü hafif bir cihaz. Oyun oynanacağı zaman soğutucu koyarsın UV çok mantıklı gelmedi bana.
O cihaz Max-Q olduğu için 29K çünkü. Max-P olsaydı 40K fiyatı olurdu.11800H + 3070 cihazı 38.000'e satmayı nasıl başardınız. Vay be.
Zira 3070+5800H'lı sıfır HP Omen 29.000 TL şu anda.
Pil gücü istiyorsan başka bir çaren yok, altına soğutucu koyup oynarsın. Günlük işlerinde yeter bu cihaz.Para dök o kadar undervoltla uğraş hepten mantıksız f/p cihaz olsa anlarım Asus tuf a 15 iyiydi o konuda isiniyordu falan ama 140w 3060 r7 6800h var batarya da aynı panel ve kasa kalitesi bariz ama 24k ya çok iyiydi
Çok iyi fiyata gitmiş sizede karşı tarafada hayırlı olsun gerçektenÇok iyi oldu teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
38500
Mesaj otomatik birleştirildi:
optimize ederim ben onu. Uv yaparım TDP değerlerini düzeltirim. Bir şey olmaz.
Piyasaya göre fiyat biçtim. Bir de garantisini de yenilemişler sanırım 23 ay garantisi var gözüküyor sistemde. Bi tık ucuzdan bile gitti diyebilirim. Ama alan çocuk da öğrenciydi indirim vs yaptım.İyi fiyata satmışsın, eskiden 32.5K'ya satıyordun.![]()
Teşekkür ederim.Çok iyi fiyata gitmiş sizede karşı tarafada hayırlı olsun gerçekten
Hocam benim aorus kaça gider acaba 2. Elde bilginiz var mı acaba ?Piyasaya göre fiyat biçtim. Bir de garantisini de yenilemişler sanırım 23 ay garantisi var gözüküyor sistemde. Bi tık ucuzdan bile gitti diyebilirim. Ama alan çocuk da öğrenciydi indirim vs yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim.
Kasalı 3060ti dan daha güçlüydü elimdeki laptop. Piyasada sıfır satılsa 48 ederi vardı. İçerisinde 7000/6000 ssd var falan. 10k ucuza sattım aslında.11800H + 3070 cihazı 38.000'e satmayı nasıl başardınız. Vay be.
Zira 3070+5800H'lı sıfır HP Omen 29.000 TL şu anda.
Bu arasa yanlış anlaşılma var. TDP kısacağım derken boost tdpasini kısacağım. Anlık olarak 95-110q güç çekebiliyor işlemci. O yüzden anlık ısı zıplamaları oluyor. 90w a çekerseniz boost tdpaini zıplamaları olmadığı için çok stabil çalışıyor 82 dereceyi geçmiyor işlemci. Bakalım gelsin detaylı inceleme çeker youtube a atarım zaten.O cihazın o dereceleri görmesi gayet normal çünkü hafif bir cihaz. Oyun oynanacağı zaman soğutucu koyarsın UV çok mantıklı gelmedi bana.
Sırtımda 3060ti kasa taşıyorum diyip gene tasirdim o laptobu gerçi adaptörü neymiş öyle .dKasalı 3060ti dan daha güçlüydü elimdeki laptop. Piyasada sıfır satılsa 48 ederi vardı. İçerisinde 7000/6000 ssd var falan. 10k ucuza sattım aslında.
Yani okulda dışarıda işim gereği sürekli gezdirmem gerekiyor bilgisayarı,Sırtımda 3060ti kasa taşıyorum diyip gene tasirdim o laptobu gerçi adaptörü neymiş öyle .d
ROG'un fiyatıda güzelmiş. Sizin sattığınız fiyatın 2K fazlasına 150W 3070 ti geliyor.Kasalı 3060ti dan daha güçlüydü elimdeki laptop. Piyasada sıfır satılsa 48 ederi vardı. İçerisinde 7000/6000 ssd var falan. 10k ucuza sattım aslında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arasa yanlış anlaşılma var. TDP kısacağım derken boost tdpasini kısacağım. Anlık olarak 95-110q güç çekebiliyor işlemci. O yüzden anlık ısı zıplamaları oluyor. 90w a çekerseniz boost tdpaini zıplamaları olmadığı için çok stabil çalışıyor 82 dereceyi geçmiyor işlemci. Bakalım gelsin detaylı inceleme çeker youtube a atarım zaten.