Zero Hour oyununu önerir misiniz?

Revntron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
663
Arkadaşlar merhabalar Steam'de "Zero Hour" isimli oyun şu an indirimde bende böyle askeri operasyon oyunlarını seviyorum ama tek oyunculu oynayabiliyor muyuz? Zevkli olur mu tek kişi için? Oynayanlar yazarsa sevinirim.

Ileride fiyatı artar diyerek satın aldım bayağı önce. 10 15 dk deneyebildim pek bilgim yokta grafikleri r6 nın yanında bir sönük kalıyor. Fiyatı günümüz şartında hiç bir şey al kenarda dursun.

Ileride fiyatı artar diyerek satın aldım bayağı önce. 10 15 dk deneyebildim pek bilgim yokta grafikleri r6 nın yanında bir sönük kalıyor. Fiyatı günümüz şartında hiç bir şey al kenarda dursun.
Tek başıma oynarsam sarar mı?

Arkadaşlar merhabalar Steam'de "Zero Hour" isimli oyun şu an indirimde bende böyle askeri operasyon oyunlarını seviyorum ama tek oyunculu oynayabiliyor muyuz? Zevkli olur mu tek kişi için? Oynayanlar yazarsa sevinirim.
Bizim arkadaşlar almıştı çok güzel diyorlardı ama ben oynamadım bilmiyorum yani

oyunu 20 saat kadar oynadım grafikleri bence fiyatına göre baya iyi. optimizasyonunu hala tam oturtamadı ama güncelleme çizelgeleri var o tarihler doğrultusunda oyuna güncelleme yapıyolar şu sıra çok güncelleme geldi yeni operasyon da geldi. oynanış olarak zevkli bazen garip ufak buglar olabiliyor. tek başına bir yere kadar oynarsın ama sıkılabilirsin. ben yeni operasyon hariç bütün operasyonları yaptım belki o yüzden tek girince sıkılıyo olabilirim diğerlerini arkadaşlarımla yapmıştım çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,221
Üyeler
188,388
Son üye
Yedic
Geri