Neler Yeni

Zevkler ve renkler TARTIŞILMAZ

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ekstra bir konu açmadım, bu sadece o konu için değil her konu da böyle, adam oyun önerisi istiyor biri witcher öneriyor öteki de diyor ki witcher kötü oyun senin oyun anlayışın yok diyor
Sadece o konu için düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun
Zaten sadece bu konu için değil, her konu için söyledim.
Ben burada "oyun" vs. ile ilgili bir şey söylemiyorum, açılan konulardan bahsediyorum.

Bunu da sadece sana değil, herkese söylüyorum.
Başkası yaptığı zaman rahatsız olacağınız şeyleri, sizler de yapıyorsunuz.
Sizin beğenmediğiniz şeyleri onlar beğeniyorlar, onların beğenmediği şeyleri siz beğeniyorsunuz.
Ama iki tarafta başkası yapınca beğenmediği şeyleri kendi cephesinde yapmaya devam ediyor, sonra ortak küme olarak "forum ölüyor-denetim gelsin" deniliyor.

Ben bu tarz konuların "ilgili" konu içerisinden tartışılması taraftarıyım. Yani fikirlerinizi aynı konu içerisinde tartışın.
Her farklı düşünen, her tartışan kendi manifestosu için ayrı bir konu açacaksa...

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Trolüne söylediğini biliyorum ama tek sözüm ona değil herkese, benim demek istediğim artık kimse de saygı kalmamış sen bunu beğenmedin senin zevk anlayışın yok denmesi saçma
Yani tabikide saygı duyulması lazım mesela ben minecraft seviyorum ama sen sevmiyormuşsun saygı duyarım tabikii

Ben bu tarz konuların "ilgili" konu içerisinden tartışılması taraftarıyım.
Bende o taraftayım ama biri sevdiği oyuna laf edilince deliye dönüyor ve karşısındaki kişiye saygısızlık yapılıyor, gönül ister ki herkes kalp kırmadan tartışsın

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bende o taraftayım ama biri sevdiği oyuna laf edilince deliye dönüyor ve karşısındaki kişiye saygısızlık yapılıyor, gönül ister ki herkes kalp kırmadan tartışsın
Bu konuda aynı şeyi söylüyorum zaten, saygısızlık yapmadan/hakaret etmeden tartışabilir, fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.
Kimseye gidip "Vay efendim, sen şu konuda GTA sevmiyorum demişsin, al sana ban" demiyoruz. Zaten biliyorsunuz, çok katı kurallar vs. yok.
Ama fikirler ortaya dökülürken "yazık kafana" - "fanboy seni" - "çöp" "ergen beyinsiz" "ağla, kudur" gibi sözler kuruluyorsa, sıkıntı büyük.
O kişilere karşılık vermeyin, tehdit etmeyin, sakince/güzelce raporlayın. Fazlasına hiç gerek yok. Zaten geri dönüş alıyorsunuz.

Bu konuda aynı şeyi söylüyorum zaten, saygısızlık yapmadan/hakaret etmeden tartışabilir, fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.
Kimseye gidip "Vay efendim, sen şu konuda GTA sevmiyorum demişsin, al sana ban" demiyoruz. Zaten biliyorsunuz, çok katı kurallar vs. yok.
Ama fikirler ortaya dökülürken "yazık kafana" - "fanboy seni" - "çöp" "ergen beyinsiz" "ağla, kudur" gibi sözler kuruluyorsa, sıkıntı büyük.
O kişilere karşılık vermeyin, tehdit etmeyin, sakince/güzelce raporlayın. Fazlasına hiç gerek yok. Zaten geri dönüş alıyorsunuz.
Foruma ilk geldiğim zaman beyinsiz ve yazık kafana laflarını kullanmıştım maalesef, o da cahilliğimiz

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Raporlamıştım birini uyaru aldı aynı şeyleri telrarladı yok velet anca şikayet edersin falan yine reportladım ve birkaç kişi daha reportladı ban yedi
(Herhalde sevgilisinden ayrıldı)

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Raporlamıştım birini uyaru aldı aynı şeyleri telrarladı yok velet anca şikayet edersin falan yine reportladım ve birkaç kişi daha reportladı ban yedi
(Herhalde sevgilisinden ayrıldı)
Ban yiyen o kadar çok kişi var ki, kim bilir hangisiydi :D

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap