Çevremde ki kişilerin bir çoğu aksine kolay dedi bana bence yükselecek gibi yüzdelikler ama ümit kırmayayım boşuna belki daha da düşer.Sınav zor ve herkes senin yaşadığın sorunu yaşamışsa şanslısın.
Herkesin puanı düşünce liselerin alcağı puanda düşüyor dostum haliyleLiseler mi puanlar mı
Bende girdim aşırı zordu hocalarda söylüyor youtubede vsAga geçen sene kardeşim 499 puan yaptı arkadaşı 420 puan ile yüzde 8' girdi yani tahmini geçen yıla göre yüzde 15 falan yapmışsın hatta daha düşük.
Post automatically merged:
Çevremde ki kişilerin bir çoğu aksine kolay dedi bana bence yükselecek gibi yüzdelikler ama ümit kırmayayım boşuna belki daha da düşer.
Çevremden duyduğum onlar kolay dedi.Herkesin puanı düşünce liselerin alcağı puanda düşüyor dostum haliyle
Post automatically merged:
Bende girdim aşırı zordu hocalarda söylüyor youtubede vs
Aga nerden hesapladıysan yanlış ama onu söyleyeyim bu sene tahmini 380 puan yaptıysan geçen sene yüzde 16 17'ye falan denk geliyor diye hatırlıyorum.Çok teşşekürler şuan çok telaşlıydım en azından yüküm hafifledi
Geçen sene de öyleydi kardeşim de dedi alakası yoktu örnek sorular ile diye ama onun puanı yüksekti pek kafaya takmadı 499 puan yaptı geçen sene.Pek kolay değil örnek sorularla alakalı değil kandırmaca var