200 e 12 kg lik tüp verirsen alırım ama konumuz bu değil 5 bin tl ye kadar sınır var illaki 5 bin olacak değil4 k koltuğa verip oturacağima 300 TL ye tüp alır bittikten sonra ona otururum
Tavsiye ettiğiniz modelleri atabilir misiniz rica etsem boy:1:82 kilo 88Hawk veya Zio çeşitlerine bakabilirsiniz.
Zio'nun Gaming modelleri gayet iyi.Tavsiye ettiğiniz modelleri atabilir misiniz rica etsem boy:1:82 kilo 88
Venom Gaming - LacivertBase price:Zio'nun Gaming modelleri gayet iyi.
Kol desteği vs. ekleyerek kendinize en uygun koltuğu bulabilirsiniz.
Seçimler güzel fakat hissiyatı pek bilmiyorum. O yüzden hissiyat konusunda pek bir şey diyemem.Venom Gaming - LacivertBase price:
2.599,00 ₺
Mekanizma (+199,00 ₺):
180° Mekanizma
Materyal (+99,00 ₺):
Kumaş - Keten Jet Black
Kol Seçimi (+349,00 ₺):
4D Kol
Ayak (0,00 ₺):
Kurulu Gönderim (+99,00 ₺):
Kurulu Gönderim istiyorum
Kol desteği - kampanya (+99,00 ₺):
Kol desteği - indirimli
Dikiş rengi (0,00 ₺):
böyle bir şey yaptım sizce nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
buda güzele benziyorFuture Coal Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu | Hawk Oyuncu Koltuğu
Future Coal Kumaş Oyuncu Koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Future Coal Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından özenle hazırlanmıştır...www.hawkchair.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Future Coal Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu | Hawk Oyuncu Koltuğu
Future Coal Kumaş Oyuncu Koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Future Coal Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından özenle hazırlanmıştır...www.hawkchair.comMesaj otomatik birleştirildi:
Yorum bekliyorum
hangisi hosunuza gittiSeçimler güzel fakat hissiyatı pek bilmiyorum. O yüzden hissiyat konusunda pek bir şey diyemem.
Attığınız koltuk benim de hoşuma gitti. İncelemesini izleyip daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.
hangisi hosunuza gitti
evet bu benimde hosuma gıttı güzel diyorlar hawkaFuture Coal Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu | Hawk Oyuncu Koltuğu
Future Coal Kumaş Oyuncu Koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Future Coal Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından özenle hazırlanmıştır...www.hawkchair.com
siz incelemelerine baktınız mı ?Bende alacamda sanirim future serisinin siyah veya grisini dusunuyorum
Teşekkür ederim zio kullanan biri var mı tanıdıgınız ?Zio iyi olduğunu duymuştum. Kendim MSİ ch 120 modelini kullanıyorum şuan ch 130 çıktı sanırsam. Premium bir koltuk 120 'x' veya 130 'x' olan versiyonlarına da bakabilirsiniz.