🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Johnny Sins da bile zio koltuk varmışHawk veya Zio çeşitlerine bakabilirsiniz.
Johnny Sins da bile zio koltuk varmışHawk veya Zio çeşitlerine bakabilirsiniz.
Bütçen iyi 5.000₺ olarak butceni düşünecek olursak MSI koltuklara bakabilirsin veya Asus koltuklarına. 3.000₺ bandını düşünüyorsan zio öncelik sonra hawk bana göreRahat bir oyuncu koltuğu istiyorum kumaş olabilirl kumaşlar daha rahat olur diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum. Boy:182 kilo:88 Yardım etmeye çalışan herkese şimdiden teşekkürler.
hawkı öneriyorlardı cok zio şuan daha mı öne geçti hawktanJohnny Sins da bile zio koltuk varmış
Hawk 1.350 TL idi kumaş modeli ondan ötürü şimdi zio fiyatını geçmiş fiyat olarak bakınca alınmaz bana göre başkasına göre başka fikri düşüncesi vardır. Zio misal 2x fiyatları yapmadı hawk yaptı ama ondan ötürü zio daha öne geçmiş bulunmaktadır. Sadece benim görüşüm düşüncem.hawkı öneriyorlardı cok zio şuan daha mı öne geçti hawktan
Forumda hakw onermislerdi banada birde kumas ve tipleri hosuma gidiyor. Zio da kumas var mi bakmadimda hawklarin tasarimi fena degil gibievet bu benimde hosuma gıttı güzel diyorlar hawka
Mesaj otomatik birleştirildi:
siz incelemelerine baktınız mı ?
ZİO da da kumaş var şimdide ziı öneriyorlar zioda kendin seçıyorsun tüm ürünü baştan sona onlar yapıp gonderıyor hawk hazır hangisi daha kullanışlıdır kullanan olsa keşkeForumda hakw onermislerdi banada birde kumas ve tipleri hosuma gidiyor. Zio da kumas var mi bakmadimda hawklarin tasarimi fena degil gibi
Rahat bir oyuncu koltuğu istiyorum kumaş olabilirl kumaşlar daha rahat olur diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum. Boy:182 kilo:88 Yardım etmeye çalışan herkese şimdiden teşekkürler.
Kumaştan kumaşa fark ediyor mu ?Zio nun fabric kumaş olanını kullanıyorum gayet memnunum ben 180 derece yatan mekanızmalı almıştım ancak bir işime yaramıyor koltukta yatma biraz saçma gibi siz tercih ederseniz o şekilde alabilirsiniz.
Deneyiminizi anlatabilir misiniz uzun süreli kullanımda nasıl rahat mı rahatsız edıyormu beli vbZio nun fabric kumaş olanını kullanıyorum gayet memnunum ben 180 derece yatan mekanızmalı almıştım ancak bir işime yaramıyor koltukta yatma biraz saçma gibi siz tercih ederseniz o şekilde alabilirsiniz.
hawk kullanan var forumda @Alper Arıkan bilgi alabilirsinForumda hakw onermislerdi banada birde kumas ve tipleri hosuma gidiyor. Zio da kumas var mi bakmadimda hawklarin tasarimi fena degil gibi
Bir de eksradan yastık gereklimi gerekliyse hangi modelini tavsiye edersiniz.Zio nun fabric kumaş olanını kullanıyorum gayet memnunum ben 180 derece yatan mekanızmalı almıştım ancak bir işime yaramıyor koltukta yatma biraz saçma gibi siz tercih ederseniz o şekilde alabilirsiniz.
@Alper Arıkan hocam beni bilgilendirebilir misiniz rica etsemhawk kullanan var forumda @Alper Arıkan bilgi alabilirsin
xdrive hawk zio daha bunun gibi bir kaç marka yı test ettim hawk ilk başta yumuşak geliyor uzun kullanımlarda sert oluyor rahatsız edici x drive ise kalas gibi zio kullanıyorum 2 yıldır ne bir yırtılma terleme yok yazın ne terleme ne rahatsız etme yok mükemmel bir oyuncu koltuğu kesiinlikle zio öneririm ve hawk alıcaksanızda deri olmasına dikkat edinRahat bir oyuncu koltuğu istiyorum kumaş olabilirl kumaşlar daha rahat olur diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum. Boy:182 kilo:88 Yardım etmeye çalışan herkese şimdiden teşekkürler.