Neler Yeni

Zio venom vs Adore vs Seduna

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Melih
Bütçe
13000

Fiyat olarak bir limitim yok 12-13K verebilirim. Ancak aynı rahatlığı yakalayacaksam da 7-8k fazla para vermeye gerek yok. Bu üçü arasından hangisini almak daha mantıklı olur kullanan veya denemiş olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Sefer
Dostum ben sana bunu öneririm ama fab olan modeliyle arasında sadece kalınlık farkı vardır bence, sünger kalınlığı.
Zira ofis koltuğu bu bütçede önermem. Oyuncu koltukları sırt, bel ve baş desteği olarak dha rahat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Melih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyatlarda hawk alınmaz yeni zamlanışlar 2-3bin tl katmışlar üzerine bana sorarsan hawk almak yerine xdrive atak alırım zio tercih etmemin sebebi özelleştirme yapılabilmesi bu sayede biraz daha kaliteli ve konforlu seçebiliyorsun koltuğu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum ben sana bunu öneririm ama fab olan modeliyle arasında sadece kalınlık farkı vardır bence, sünger kalınlığı.
Zira ofis koltuğu bu bütçede önermem. Oyuncu koltukları sırt, bel ve baş desteği olarak dha rahat.
Bazıları ofis koltuklarının çok daha rahat olduğunu söylüyor oyuncu koltuklarından şu 12bin tl olan ofis koltuğu mesela götü başı her yeri oynuyor baş kısmı yukarı aşağı oturak kısmı ileri geri kayabiliyor

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Sefer
Bu fiyatlarda hawk alınmaz yeni zamlanışlar 2-3bin tl katmışlar üzerine bana sorarsan hawk almak yerine xdrive atak alırım zio tercih etmemin sebebi özelleştirme yapılabilmesi bu sayede biraz daha kaliteli ve konforlu seçebiliyorsun koltuğu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazıları ofis koltuklarının çok daha rahat olduğunu söylüyor oyuncu koltuklarından şu 12bin tl olan ofis koltuğu mesela götü başı her yeri oynuyor baş kısmı yukarı aşağı oturak kısmı ileri geri kayabiliyor
Dostum dediğin doğruysa ofis koltuğu rahat diye düşündüm ama sırt yerinde sünger yok birde oyuncu koltuğu başı daha iyi kavrıyor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,460
İsim
Mert Can Ergün
Corsair koltuklarına bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular