Ziraat Bankası Troy Kartı Visa Master ile değişim istedim ?

merhabalar bugün Ziraat Bankasına kaydoldum ve kart başvurusu yaptım daha sonra bana troy kart oluşturduklarını gördüm ve müşteri hizmetlerini arayıp kartımın visa ile değişimini istedim bana stok durumuna göre dönüş yapılacağını söylediler ve talebimi gönderdiler eğer olmazsa troyun ne gibi eksikleri var ? ben birkaç kulaktan dolma bilgi almıştım o yüzden troy istemedim hem kartım daha basılmamış fln değişseler müthiş olur.
Bende troy var, yurt dışı alışverişlerinde sıkıntılı, steam de geçmiyor, epicte kafasına göre, amazon da geçmiyor. Bazen garip bir şekilde şok marketlerde de geçmiyor, okumuyor kartı. Birde bazı bimlerde eski tip gri pos cihazları var, onlarda temassızı okumuyor takman gerek.
Stokta yok işi palavra, kafalarına göre basıp troy gönderiyorlar, troy kullanılsın diye bilinçli yapılmış bir şey.

Bende troy var, yurt dışı alışverişlerinde sıkıntılı, steam de geçmiyor, epicte kafasına göre, amazon da geçmiyor. Bazen garip bir şekilde şok marketlerde de geçmiyor, okumuyor kartı. Birde bazı bimlerde eski tip gri pos cihazları var, onlarda temassızı okumuyor takman gerek.
Stokta yok işi palavra, kafalarına göre basıp troy gönderiyorlar, troy kullanılsın diye bilinçli yapılmış bir şey.
talep onaylanmış MasterCarda çevirmişler şuan basım aşamasında görünüyor

talep onaylanmış MasterCarda çevirmişler şuan basım aşamasında görünüyor
İyi yapmışsın, alacaklar almadan önce kartı kontrol etsin. Ben bilmediğim için Troy olsun sorun yok diyordum pişman oldum :D

benim kartı atm yutunca bana troy gönderdiler amazonda kullanamıyorum steamde kullanamıyorum e ben bu kartı ne yapayım yani papara açtım papara kullandım. kartımın son kullanma tarihi dolmak üzere yeni kart geleceği zaman kesinlikle troy almam

benim kartı atm yutunca bana troy gönderdiler amazonda kullanamıyorum steamde kullanamıyorum e ben bu kartı ne yapayım yani papara açtım papara kullandım. kartımın son kullanma tarihi dolmak üzere yeni kart geleceği zaman kesinlikle troy almam
beklemeye gerek yoktu arayınca veriyorlarmış galiba

stok durumu ne? kart istediginde sana ozel olarak basilmiyormu ilk kez stok durumu sozunu duyuyorum =D insanlara troy kullandirtmak icin neler neler yapiyorlar

stok durumu ne? kart istediginde sana ozel olarak basilmiyormu ilk kez stok durumu sozunu duyuyorum =D insanlara troy kullandirtmak icin neler neler yapiyorlar
Kolpadan diyorlar, Troyun takibi kolay olduğu için onu kitlemeye çalışıyorlar :kekw:

Geri