Ziraat kupası finaline gitmeye değer mi

1BYPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
112
Arkadaşlar koyu bir Galatasaray taraftarıyım ve maç ayağıma kadar gelmiş ayrıca kupa finali fakat bileti passodan alamadım siteye girdiğim gibi çöktü ve sonrasında da biletler bitti bir sitede 3.5kya bilet buldum siz olsanız ne yapardınız

Siteden bilet sakın alma. Forumlarda, sarı sitede falan araştır. Yüz yüze transfer gerçekleştir.

Arkadaşlar koyu bir Galatasaray taraftarıyım ve maç ayağıma kadar gelmiş ayrıca kupa finali fakat bileti passodan alamadım siteye girdiğim gibi çöktü ve sonrasında da biletler bitti bir sitede 3.5kya bilet buldum siz olsanız ne yapardınız

Bilet yerine Galatasaray forma, polar vs alabilirsin. Zaten 20 defa kazanmış Türkiye kupasını.

Galatasaray yedeklerle, Trabzonspor as kadroyla çıkacak. Pek zevkli geçeceğini sanmıyorum ama yine de gidilebilir.

Finale neden yedeklerle çıksın ne sacma bi düsünce

3 gün sonra şampiyonluk maçımız olduğu için olabilir mi? Osimhen, Sara, Torreiara falan sakatlansın mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca kupanın büyük takımlara getirisi yok, götürüsü var. Anadolu takımları ve şampiyonluğa oynamayan takımlar için Avrupa kapısı sadece...

3 gün sonra şampiyonluk maçımız olduğu için olabilir mi? Osimhen, Sara, Torreiara falan sakatlansın mı?

Ayrıca kupanın büyük takımlara getirisi yok, götürüsü var. Anadolu takımları ve şampiyonluğa oynamayan takımlar için Avrupa kapısı sadece...
hocam yedeklerle cikilmayacak

1 puan alsanız yetiyor 3 maç kaldı

hocam yedeklerle cikilmayacak

Tamam Okan hocam.

1 puan alsanız yetiyor 3 maç kaldı

Fark etmiyor. Sahamızda yenip şampiyonluk ilan etmek daha güzel olur. Son maçta da kupa merasimi olur mis gibi. O yüzden Ahmet Kutucu, Jelert, Cuesta, Kerem Demirbay kısacası sezon boyunca fazla şans bulamayan adamlar oynayacak.

Tamam Okan hocam.

Fark etmiyor. Sahamızda yenip şampiyonluk ilan etmek daha güzel olur. Son maçta da kupa merasimi olur mis gibi. O yüzden Ahmet Kutucu, Jelert, Cuesta, Kerem Demirbay kısacası sezon boyunca fazla şans bulamayan adamlar oynayacak.
Futbol izlemeni öneririm

Kücük düşünüyorsun . has 11 cıkacak ve o kupayı almak için hocadan oyuncusuna herkesin tek hedefi düşüncesi kazanmak olacak. Onun dışında 1 puan ile zaten şampiyon olacağız asıl bunun verdiği rahatlık ve güvenle o kupayı da almak isteyecekler

Fanatiklik düzeyiyle alakalı bir durum. Ben olsam 3500 e o bileti almam. Maç muhtemelen güzel geçecektir. Gerisi senin fanatiklik düzeyinle alakalı hocam.

Tamam Okan hocam.

zaten her türlü yeniyonuz :peeposad:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,011
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri