Samsung marka alınması gerekiyorsa alınabilir minvalinde.nasıl telefon
Samsung marka alınması gerekiyorsa alınabilir minvalinde.nasıl telefon
Al bi np1 geç 12.5kyaBrn atsam bana da alırmısın
Ayurdisi fiyatina satiyorlar iste ne guzel. 325 euro.Yurtdışı fiyatlarını görünce sadece benim mi alasım kaçıyor.Compare Samsung Galaxy A36 vs. Samsung Galaxy A56 - GSMArena.com
www.gsmarena.com
Ab demi yaşadığını zannediyorsun. Hindistana bakmalısın.Ayurdisi fiyatina satiyorlar iste ne guzel. 325 euro.
30.999 Hindistan Rupisi eşittirAb demi yaşadığını zannediyorsun. Hindistana bakmalısın.
Hindistana hoş geldin.30.999 Hindistan Rupisi eşittir
14.137,49 Türk Lirası
daha ucuzmuş bu vergiye rağmen çok iyi
xiaominin fiyat politikası burada berbat zaten samsung çok iyi kalıyor onun yanındaHindistana hoş geldin.
![]()
Samsung Galaxy M56 with six years of OS updates launched in India: price, specifications
Samsung Galaxy M56 price in India and specifications have been revealed. The handset will be available via Amazon and the official website. Check out the details.www.91mobiles.com
12.769 TL xiaomi x7 pro
16.417 TL s24 fe satıyorlar. tabii ki alınmaz..
43wktgjrwıhtjgoıwhroğgwHakkım kalmadı bana zamlı fiyat gösteriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle ekranı olan dokununca algılayan. İşte arkada kamerası olan. Alo diyince karşı tarafında duyduğu bir cihaz.
EyvAllah. Dün ki para gitti sorun oKankam almak istiyosan benim de hakkim var kullanmayacagim zaten istersen sana alabiliriz yani
samsungun sitesinden baktıgımda fiyatlar 128 gb 17500 ve 256 gb 19500 olarak gözükyor, kampanyasız fiyat sende nasıl 14800 ve 16500?Ziraat Mobile girip Sağ En alttan Tüm Menü > Süper Şube > Süper Platform >Samsung'dan Galaxy A36 5G İndirim Fırsatı > En Alttan İlgileniyorum.
Sizi özel mağazaya yönlendirecek. Ödeme aşamasında ziraat banka veya kredi kartınızı girince fiyat otomatik düşüyor.
Ben arkadaşıma 1 adet aldım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle