Neler Yeni

Ziya Selçuk Geri Gelecek İddiası

Alfha13

80+ Silver
Türkiye'de bakanlar sadece sözcülük yapar ve sorun çıktığında suçu üstlenip istifa eder, bakanların görevi bu; Ahmet'in Mehmet'ten farkı yok.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Ne alaka hocam? Ben korona olmadım ailemden uzaktayım ben. Annem korona oldu. Kendisi Fibromiyalji hastasıydı zaten. Korona olduktan sonra ağrıları iyice arttı. Onun dışında geçen sene dershaneden bir arkadaşım korona olmuş zamanında aylar sonra dahi ciğerlerinde sıkıntı bıraktığı için hastaneye gidiyordu.
Asıl senin söylediğin biraz alakasız, evet korona tehlikeli bunda herkes hemfikir zaten. Ama onlime eğitimde olanlar da AVM'ye gitmeyecek mi pazara gitmeyecek mi markete gitmeyecek mi arkadaşlarıyla halı sahaya gitmeyecek mi ? Bunlar da okul kadar riskli. Tek kusuru okullarda bulmanız yanlış.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,794
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Zamanında bu kadar vaka bile yokken okulları kapatan ''Ziya Başkanımızı'' takip etmesi cidden anlamlı.
Vakalar desek eskisini aratmıyor. Aşılanma çok ama hala vaka da çok.

José Mourinho

80+ Silver
Zamanında bu kadar vaka bile yokken okulları kapatan ''Ziya Başkanımızı'' takip etmesi cidden anlamlı.
Ailem bügün hastahaneye gitti,hastahanedeki çoğu doktorlar corona vakalı olduğu için gelmemişler.
Vakalar desek eskisini aratmıyor. Aşılanma çok ama hala vaka da çok.
bu varyant çok hızlı yayılıyo ama az etki bırakıyo bizim arkadaş 2-3 günde atlattı

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
bu varyant çok hızlı yayılıyo ama az etki bırakıyo bizim arkadaş 2-3 günde atlattı
Bunun üstüne aşıda eklenince risk faktörü kalkıyor.
Amcam 3 Doz Pfizer var 2 amcamdada bizde 2 Doz Sinovac
Bir Amcam oldu kötü birsey duymadık hamd olsun
Ersin Tatarda olmuş yeni grip gibi geçyor diyor
Aşılı olan Tedbirlere uyarsa 60 yaş üzeri değilse asla endise etmesin risk cok az.
Tedbirlere uymayın demiyorum ama ortasını bulun asla Paranoya olmayın strese girmeyin.
Sosyal aktiviteleri azaltın ama yaparsanız endise stress yapmayın tedbirlere uyun yeter.

José Mourinho

80+ Silver
Bunun üstüne aşıda eklenince risk faktörü kalkıyor.
Amcam 3 Doz Pfizer var 2 amcamdada bizde 2 Doz Sinovac
Bir Amcam oldu kötü birsey duymadık hamd olsun
Ersin Tatarda olmuş yeni grip gibi diyor
Aşılı olan Tedbirlere uyarsa 60 yaş üzeri değilse asla endise etmesin risk cok az.
100k vaka ama oda normal bulaş hızı maşallah 2SJ hızında ama kolay atlatıyorsun

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Her şey tek kişiye bağlı olduğundan dolayı değişen bir şey olmaz.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Tek adam rejimi olduğu sürece kabineden verim alamasınız.

7171132

80+ Bronze
Asıl senin söylediğin biraz alakasız, evet korona tehlikeli bunda herkes hemfikir zaten. Ama onlime eğitimde olanlar da AVM'ye gitmeyecek mi pazara gitmeyecek mi markete gitmeyecek mi arkadaşlarıyla halı sahaya gitmeyecek mi ? Bunlar da okul kadar riskli. Tek kusuru okullarda bulmanız yanlış.
Senin dediğine bakarsak AVM'lerdeki önlemlerle okullardaki önlemler bir o nasıl olacak hocam? Ayrıca AVM'ler, pazarlar, marketlerde ister istemez mesafe oluyor arada. Okullarda öğrencileri 30 santimetre mesafeli, önlem alınmayan yerlerde zorunlu tutmak onların yaşam hakkına kast etmektir.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Eğitim yeniden bir düzene oturur diye yorumladım. Şimdiki bakanın boş teneke olduğunun hepimiz farkındayız.
(Bunu okul kapanmaması vb. durumlardan ötürü söylemiyorum.)

Besim Tibuk

80+ Gold
Yak gel.
Mahmut'u yani.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Senin dediğine bakarsak AVM'lerdeki önlemlerle okullardaki önlemler bir o nasıl olacak hocam? Ayrıca AVM'ler, pazarlar, marketlerde ister istemez mesafe oluyor arada. Okullarda öğrencileri 30 santimetre mesafeli, önlem alınmayan yerlerde zorunlu tutmak onların yaşam hakkına kast etmektir.
Bu virüsün okul yaşındaki kişileri öldürme oranı çoooook düşük yani yaşam hakkına kast etmek ile zerre alakası yok, kronik hastalıklılar ve yaşlılara etkisi var daha çok. Aslında okulların açılmasını destekliyorum ancak MEB bunu doğru bir şekilde gerçekleştirmiyor. 30 kişilik sınıflar (ki bu normal durumlarda bile çok saçma, 30 kişilik sınıfta odaklanmak çok zor oluyor hele arka sıralardaysanız) halinde değil de 15-20 kişilik sınıflar halinde eğitim olmalı devlet okulunda. Şu devlet okulu müdürleri genelde okulun en büyük odasını seçer, o odayı deri koltuklarla falan donatır bir de yetmezmiş gibi çelik kapı taktırırlar. O masraflar yerine sınıftaki kişi sayısı 15-20 olacak şekilde ayarlanıp okuldaki ekstra sınıflar da kullanılmalı bence.

José Mourinho

80+ Silver
Bu virüsün okul yaşındaki kişileri öldürme oranı çoooook düşük yani yaşam hakkına kast etmek ile zerre alakası yok, kronik hastalıklılar ve yaşlılara etkisi var daha çok. Aslında okulların açılmasını destekliyorum ancak MEB bunu doğru bir şekilde gerçekleştirmiyor. 30 kişilik sınıflar (ki bu normal durumlarda bile çok saçma, 30 kişilik sınıfta odaklanmak çok zor oluyor hele arka sıralardaysanız) halinde değil de 15-20 kişilik sınıflar halinde eğitim olmalı devlet okulunda. Şu devlet okulu müdürleri genelde okulun en büyük odasını seçer, o odayı deri koltuklarla falan donatır bir de yetmezmiş gibi çelik kapı taktırırlar. O masraflar yerine sınıftaki kişi sayısı 15-20 olacak şekilde ayarlanıp okuldaki ekstra sınıflar da kullanılmalı bence.
Bizim okuldaki sınıflar (çğunlıkla) bir salondan dağa küçük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,062
Üyeler
163,767
Son üye
riavytr
Top Bottom