Neler Yeni

Ziya Selçuk Geri Gelecek İddiası

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
O ögrenciler genelde tembel, üniversite falan okumak istemeyen kişiler oluyor. Yahu uzaktan eğitim falan isteyeceklerine direk açıköğretim okusalar rahat ederler.
Katılıyorum. Online geçince de eğitimimizin içine ettiniz diyorlar. Bunlar boş çarlar. Ülkenin bilgi seviyesi vahim halde. Online eğitim istiyorlar.
Cidden çok komik.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Hocam tembel öğrenciler istemiyor demek biraz yanlış benim bir çok lisede okuyan bilgisayar arkadaşlarım gerçekten bulaşma riskinden korkuyor sebepleri aile üyelerinden birini kaybetmek hele ki o ailede kalp rahatsızlığı olan varsa veya ciddi bir rahatsızlığı gerisini anlatmak istemiyorum anlayan anlamıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Show Stopper

Okumak isteyen her türlü her şartta okur hocam o çalışkan öğrenciler aile üyelerini kaybetmekten korkuyor

Doktorlar bile söylüyor uzun süre maske takmak beyinde hasara neden olabilir diye bu haberi 1-3 ay önce okumuştum ne kadar doğru bilemem ailelerde çocuklarını düşünüyor

Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhabalar, bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve MEB (resmi hesabı) Twitter'dan Ziya Selçuk'u tekrardan takip etmeye başladı. Haliyle Twitter'da "Ziya Selçuk geri gelecek" iddiaları çıkmaya başladı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Diyeceğim şey gelmesin.
İyidir kötüdür ama ikiyüzlülük yaptık resmen.
İstediğimmiz olunca ve gidince kral diyenler zamanında istifa diyenlerdi.
Gelmesin.
Mahmuta alıştım ben

Hocam pekte öyle değil. Sadece 1 günde 102 bin vaka çıktığında, birisi uzaktan eğitim isterse ona tembel diyemeyiz.
De 11.sınıf gibi bir dersi bana kötü bir internet üstünden kim nasıl anlatabilir açıklar mısın?
Hatta uzaktan eğitimde internetimiz sık sık kopuyordu.
Ben üniversite sınavına nasıl hazırlanayım uzaktan eğitimle?
Artık kimse koronadan ilk zamanki gibi korkmuyor hatta artık alıştık kabul edin.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Merhabalar, bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve MEB (resmi hesabı) Twitter'dan Ziya Selçuk'u tekrardan takip etmeye başladı. Haliyle Twitter'da "Ziya Selçuk geri gelecek" iddiaları çıkmaya başladı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yeni meb bakanın sosyal medya hesabı yok.

1643765359487.png

Adamın profili boş bunların dışında kimin geldiğinin ne önemi var ki bakanların hiçbir etkisi yok.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
O ögrenciler genelde tembel, üniversite falan okumak istemeyen kişiler oluyor. Yahu uzaktan eğitim falan isteyeceklerine direk açıköğretim okusalar rahat ederler.
Katılıyorum. Online geçince de eğitimimizin içine ettiniz diyorlar. Bunlar boş çarlar. Ülkenin bilgi seviyesi vahim halde. Online eğitim istiyorlar.
Cidden çok komik.
İstersen bir anket yapıver, uzaktan eğitim isteyen ve üniversite hesefi olan disiplinli birine rastlama ihtimalin aşırı düşük.
Ben sizin ağzınızı yerim la nasıl güzel konuştunuz öyle. %100 katılıyorum.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Hocam tembel öğrenciler istemiyor demek biraz yanlış benim bir çok lisede okuyan bilgisayar arkadaşlarım gerçekten bulaşma riskinden korkuyor sebepleri aile üyelerinden birini kaybetmek hele ki o ailede kalp rahatsızlığı olan varsa veya ciddi bir rahatsızlığı gerisini anlatmak istemiyorum anlayan anlamıştır

@Show Stopper

Okumak isteyen her türlü her şartta okur hocam o çalışkan öğrenciler aile üyelerini kaybetmekten korkuyor

Doktorlar bile söylüyor uzun süre maske takmak beyinde hasara neden olabilir diye bu haberi 1-3 ay önce okumuştum ne kadar doğru bilemem ailelerde çocuklarını düşünüyor
Online egitim zamanlarını hatırlıyorum, o zamanki fizik dersinde 4 üniteden sadece 1 tanesini biliyordum sen düşün gerisini. Aile üyelerini kaybetmek mi şimdi şöyle söyleyeyim: kronik rahatsızlığı olan biri zaten er ya da geç ölür. Eğer online eğitim olursa onu kısa vadeli bir yatırım olarak düşünebilirsin ama online eğitim olmazsa uzun vadeli bir yatırım olur. Ayrıca mesela ben LGS'de %1.1'lik dilim yapmış birisiyim. Ancak bir hastalığım var ondan dolayı odaklanmakta çok güçlük çekiyorum, benim gibi böyle daha bir sürü kişi var. Hadi onu geçtim bu hastalığa sahip olmasanız bile yine bir süre sonra odağını kaybediyorsun.

Rulep

80+ Gold
bunları takip eden kim sağlık bakanlığı kimi takip edecek diye mi bekliyorlar

José Mourinho

80+ Silver
Şimdi vaka 100k oldu okulları kapatalım ama bu adam kapatmıyo diyenler yanılıyo eğitim bakanı sağlık bakanlığına göre kapatıyo açıyo

Besim Tibuk

80+ Gold
Ya ziya başa, ya kuzgun okula.
Lna komikti lna.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Bakan olarak nereye kimin geldiği o kadar umrumda değil ki, Ziya da gelse Ahmet de gelse Mehmet de gelse olumlu etkisi olacağını düşünmüyorum.
Ayrıca online eğitim istemek saçmalık. Yüz yüze lise okumak istemiyorsanız açıktan okuyun :pepega: Böyle isteyenlerin çoğu sağlık nedenlerinden dolayı demiyor, okula gitmek istemediği için diyor.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
9. Sınıf online olduğu için benim için boş bir sene oldu. Hiçbir şey anlamadan bitirdim. Bu yıl yani 10. Sınıf çoğu konuyu anladım ve ortalamamı da geçen seneye göre yükselttim. Online eğitim geçilirse birçok kişinin (ben de dahil) derslere düzenli girmeyeceğinden eminim.

7171132

80+ Bronze
Online egitim zamanlarını hatırlıyorum, o zamanki fizik dersinde 4 üniteden sadece 1 tanesini biliyordum sen düşün gerisini. Aile üyelerini kaybetmek mi şimdi şöyle söyleyeyim: kronik rahatsızlığı olan biri zaten er ya da geç ölür. Eğer online eğitim olursa onu kısa vadeli bir yatırım olarak düşünebilirsin ama online eğitim olmazsa uzun vadeli bir yatırım olur. Ayrıca mesela ben LGS'de %1.1'lik dilim yapmış birisiyim. Ancak bir hastalığım var ondan dolayı odaklanmakta çok güçlük çekiyorum, benim gibi böyle daha bir sürü kişi var. Hadi onu geçtim bu hastalığa sahip olmasanız bile yine bir süre sonra odağını kaybediyorsun.
Ne alaka hocam? Ben korona olmadım ailemden uzaktayım ben. Annem korona oldu. Kendisi Fibromiyalji hastasıydı zaten. Korona olduktan sonra ağrıları iyice arttı. Onun dışında geçen sene dershaneden bir arkadaşım korona olmuş zamanında aylar sonra dahi ciğerlerinde sıkıntı bıraktığı için hastaneye gidiyordu.

Top Bottom