Neler Yeni

ZİYA SELÇUK INSTAGRAM AKİM PAYLAŞIMI

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
böyle saçma şakalar yapacağına önce eğitimi geliştirmek adına çalışmalar yapsa nasıl olur acaba? eğitim bakanı olmadan önce iskandinav ülkeleri gibi sistem yapmak isteyen ziya şimdilerde daha da kötü hale getiriyor okulu 2 temmuza kadar uzattın eyvallah ama neden okulu 31 ağustosta açmak istiyorsun biz de insan değil miyiz? bizim de dinlenmeye hakkımız var zaten uzaktan eğitimde anlamadığımız derslerden sınav olduğumuz yetmezmiş gibi okulu 2 temmuza uzattı o da yetmezmiş gibi okulun açılacağı zamanı 2.5 hafta öne çekerek 31 ağustos yaptı artık yeter ben bıktım, herkes bıktı. Ülkenin eğitim sistemini ve yanında bizleri deneme tahtası yaptılar bir sınavı 2 3 sene deneyip tekrar değiştiriyorlar ardından yeni geleni 3 4 sene deneyip değiştiriyorlar sınav sistemi değişiyor ama bunların beyni hala aynı kalıyor.

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Birisi yanıt olarak ''Gençlerin mizahını yakalamak için böyle bir şey yapmış ama yok. Yetmez bu.'' yazmış Twitter'da.
Ben de gençlerin mizahını yakalamak için böyle bir şey yaptığını düşünüyorum.

Ratorest

80+ Silver
Birisi yanıt olarak ''Gençlerin mizahını yakalamak için böyle bir şey yapmış ama yok. Yetmez bu.'' yazmış Twitter'da.
Ben de gençlerin mizahını yakalamak için böyle bir şey yaptığını düşünüyorum.
Bencede büyük ihtimalle böyle oldu

Top Bottom