Ciri
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
Ben LGS'de %7 girdim la 1 soru daha yapsam niteliklideydimmahallemdeki liseye ortalama puanımla girdim.
%14'e girmiştim lgsde.
Ben LGS'de %7 girdim la 1 soru daha yapsam niteliklideydimmahallemdeki liseye ortalama puanımla girdim.
%14'e girmiştim lgsde.
ben 2020 lgs'de 5.04 yaptım .İstediğim 2 lise vardı birini kazandım diğerine kıl payı yetmedi yüzdeliğim.Ben LGS'de %7 girdim la 1 soru daha yapsam niteliklideydim
Ben LGS'de %7 girdim la 1 soru daha yapsam niteliklideydim
ya ben ilk dönem harıl harıl çalışıyordum 2. dönem virüs çıktı ziya selçuk dedi ki öğrencilerimiz online eğitim yüzünden yeterince zorluk çekiyor, sınavdan korkmasınlar zor olmayacak gibi bir şey söyledi bende çalışmayı bıraktım, bırakınca bildiklerimide unuttum. sınav günü geldi ve sınav hiç denildiği gibi değildi matematik 3 lgs içinde en zor lgs idi diğer dersler neredeyse fulldü ama matematik yüzünden batırdım işte. eğer çalışmayı bırakmasaydım daha iyi bir puan alabilirdim, hata ettim biraz.ben 2020 lgs'de 5.04 yaptım .İstediğim 2 lise vardı birini kazandım diğerine kıl payı yetmedi yüzdeliğim.
3 lgs içinde en zoru değildi. Çalışmayı bıraktığın için sana zor gelmiş olabilirya ben ilk dönem harıl harıl çalışıyordum 2. dönem virüs çıktı ziya selçuk dedi ki öğrencilerimiz online eğitim yüzünden yeterince zorluk çekiyor, sınavdan korkmasınlar zor olmayacak gibi bir şey söyledi bende çalışmayı bıraktım, bırakınca bildiklerimide unuttum. sınav günü geldi ve sınav hiç denildiği gibi değildi matematik 3 lgs içinde en zor lgs idi diğer dersler neredeyse fulldü ama matematik yüzünden batırdım işte. eğer çalışmayı bırakmasaydım daha iyi bir puan alabilirdim, hata ettim biraz.
evet bende merak edip baktım cidden öyleymiş .değil instagrama bak twitterde duruyor ama instagramdan silmiş
Alıntıyı görüntüle
hayır diğer lgsleride çözmüştüm girmeden önce ilk lgsde çok zordu ama 3. lgsnin matematiği en zoruydu bence diğer dersler zor değildi ama matematik zordu3 lgs içinde en zoru değildi. Çalışmayı bıraktığın için sana zor gelmiş olabilir
3. Lgs’nin matematiği biraz zordu doğru. En kolayı 2019 lgshayır diğer lgsleride çözmüştüm girmeden önce ilk lgsde çok zordu ama 3. lgsnin matematiği en zoruydu bence diğer dersler zor değildi ama matematik zordu
2018 daha kolay.3. Lgs’nin matematiği biraz zordu doğru. En kolayı 2019 lgs