Neler Yeni

Ziya Selçuk istifa mı etti?

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben LGS'de %7 girdim la 1 soru daha yapsam niteliklideydim :D
ben 2020 lgs'de 5.04 yaptım .İstediğim 2 lise vardı birini kazandım diğerine kıl payı yetmedi yüzdeliğim.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben LGS'de %7 girdim la 1 soru daha yapsam niteliklideydim :D
ben 2020 lgs'de 5.04 yaptım .İstediğim 2 lise vardı birini kazandım diğerine kıl payı yetmedi yüzdeliğim.
ya ben ilk dönem harıl harıl çalışıyordum 2. dönem virüs çıktı ziya selçuk dedi ki öğrencilerimiz online eğitim yüzünden yeterince zorluk çekiyor, sınavdan korkmasınlar zor olmayacak gibi bir şey söyledi bende çalışmayı bıraktım, bırakınca bildiklerimide unuttum. sınav günü geldi ve sınav hiç denildiği gibi değildi matematik 3 lgs içinde en zor lgs idi diğer dersler neredeyse fulldü ama matematik yüzünden batırdım işte. eğer çalışmayı bırakmasaydım daha iyi bir puan alabilirdim, hata ettim biraz.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Garip.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
değil instagrama bak twitterde duruyor ama instagramdan silmiş
1615110270753.png

Fatih24

80+ Bronze
ya ben ilk dönem harıl harıl çalışıyordum 2. dönem virüs çıktı ziya selçuk dedi ki öğrencilerimiz online eğitim yüzünden yeterince zorluk çekiyor, sınavdan korkmasınlar zor olmayacak gibi bir şey söyledi bende çalışmayı bıraktım, bırakınca bildiklerimide unuttum. sınav günü geldi ve sınav hiç denildiği gibi değildi matematik 3 lgs içinde en zor lgs idi diğer dersler neredeyse fulldü ama matematik yüzünden batırdım işte. eğer çalışmayı bırakmasaydım daha iyi bir puan alabilirdim, hata ettim biraz.
3 lgs içinde en zoru değildi. Çalışmayı bıraktığın için sana zor gelmiş olabilir

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
neler oluyor gençler?

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
3 lgs içinde en zoru değildi. Çalışmayı bıraktığın için sana zor gelmiş olabilir
hayır diğer lgsleride çözmüştüm girmeden önce ilk lgsde çok zordu ama 3. lgsnin matematiği en zoruydu bence diğer dersler zor değildi ama matematik zordu

Top Bottom