Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Nays ile nasıl alışveriş yapılıyor? Nays uygulamasından sanal karta para atıp, o kartla mı alışveriş yapmamız gerek?

Can Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
CAN AZMAZ
Nays ile nasıl alışveriş yapılıyor? Nays uygulamasından sanal karta para atıp, o kartla mı alışveriş yapmamız gerek?
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

nays sanal kart kısmı olması lazım ordan kartı eklıyıp satın alıyorsunuz

yanı ben oyle biliyorum yanlıs olmasın

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Hocam Nays uygulamasını kurup kayıt oluyorsunuz. Sonra otomatikman sanal kart oluşturuyor. Para yükle kısmından para yüklüyorsunuz.
İlk yükleme de 20TL bonus para veriyordu sanırsam. Geri ödemeler için ise denilen siteden alış-veriş yaptınız.
Örneğin Çiçeksepetinden 409TL'lik klavyeyi satın alıyorsunuz Kartınıza 410TL atarak.
3 İş Günü içerisinde Hesabınıza Harcadığınız Paranın %20'si yatıyor. (Kampanya %20 olduğu için %20 yatar)

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Hocam Nays uygulamasını kurup kayıt oluyorsunuz. Sonra otomatikman sanal kart oluşturuyor. Para yükle kısmından para yüklüyorsunuz.
İlk yükleme de 20TL bonus para veriyordu sanırsam. Geri ödemeler için ise denilen siteden alış-veriş yaptınız.
Örneğin Çiçeksepetinden 409TL'lik klavyeyi satın alıyorsunuz Kartınıza 410TL atarak.
3 İş Günü içerisinde Hesabınıza Harcadığınız Paranın %20'si yatıyor. (Kampanya %20 olduğu için %20 yatar)
teşekkürler

@ImToretto peki ödeme adımında kart olarak ne seçeceğiz? Nays seçeneğini göremedim ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem
Hala hazırlanıyor kısmında hiç bi değişiklik yok acaba gerçekten kargoya verdiler mi vermediler mi

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
teşekkürler

@ImToretto peki ödeme adımında kart olarak ne seçeceğiz? Nays seçeneğini göremedim ama
hocam sitelerde standart zaten banka kartı/kredi kartı olur o veyahut visa diye geçiyordu sanırım Nays kartı örneğin Visa,Mastercard diye ayrılıyorsa visa seçeceksiniz.
Bu Arada Sanal Kartta CVC süresi var (2 veya 3 dakika sonra otomatikman değişiyordu sanırım.) buna dikkat edin satın alım yaparken.

Hala hazırlanıyor kısmında hiç bi değişiklik yok acaba gerçekten kargoya verdiler mi vermediler mi
Hocam bugün arkadaşa daha demin gelmiş 9 da kargoya veremeyeceklerine göre. bence verdiler ama sisteme işlemediler. veyahut MNG daha takip kodu yollamadı satıcıya oda sisteme girmedi.

MyZero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
.
1683676211140.png

Satıcı böyle diyor, klavye RGB diye biliyorum yanlış mı?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,374
İsim
Hacı

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086