adam şok olmuştur o kadar sipariş gelinceEvet hocam satıcının söylediğine göre 3 gün önce kargoya verilmiş olması lazımdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
E göndersin oda hocam 1 hafta oldu
adam şok olmuştur o kadar sipariş gelinceEvet hocam satıcının söylediğine göre 3 gün önce kargoya verilmiş olması lazımdı
E göndersin oda hocam 1 hafta oldu
şuan para sayıyor heralde kargoları unuttuadam şok olmuştur o kadar sipariş gelince
evetNays ile nasıl alışveriş yapılıyor? Nays uygulamasından sanal karta para atıp, o kartla mı alışveriş yapmamız gerek?
nays sanal kart kısmı olması lazım ordan kartı eklıyıp satın alıyorsunuzNays ile nasıl alışveriş yapılıyor? Nays uygulamasından sanal karta para atıp, o kartla mı alışveriş yapmamız gerek?
Hocam Nays uygulamasını kurup kayıt oluyorsunuz. Sonra otomatikman sanal kart oluşturuyor. Para yükle kısmından para yüklüyorsunuz.Nays ile nasıl alışveriş yapılıyor? Nays uygulamasından sanal karta para atıp, o kartla mı alışveriş yapmamız gerek?
teşekkürlerHocam Nays uygulamasını kurup kayıt oluyorsunuz. Sonra otomatikman sanal kart oluşturuyor. Para yükle kısmından para yüklüyorsunuz.
İlk yükleme de 20TL bonus para veriyordu sanırsam. Geri ödemeler için ise denilen siteden alış-veriş yaptınız.
Örneğin Çiçeksepetinden 409TL'lik klavyeyi satın alıyorsunuz Kartınıza 410TL atarak.
3 İş Günü içerisinde Hesabınıza Harcadığınız Paranın %20'si yatıyor. (Kampanya %20 olduğu için %20 yatar)
hocam sitelerde standart zaten banka kartı/kredi kartı olur o veyahut visa diye geçiyordu sanırım Nays kartı örneğin Visa,Mastercard diye ayrılıyorsa visa seçeceksiniz.teşekkürler
@ImToretto peki ödeme adımında kart olarak ne seçeceğiz? Nays seçeneğini göremedim ama
Hocam bugün arkadaşa daha demin gelmiş 9 da kargoya veremeyeceklerine göre. bence verdiler ama sisteme işlemediler. veyahut MNG daha takip kodu yollamadı satıcıya oda sisteme girmedi.Hala hazırlanıyor kısmında hiç bi değişiklik yok acaba gerçekten kargoya verdiler mi vermediler mi
RGB kalmamış ellerinde kutularda da bı karışıklık olmuş gelen ürünler rainboe RGB değil. Rgblerin gelmesi 2 ayı bulurmuş.Alıntıyı görüntüle
Satıcı böyle diyor, klavye RGB diye biliyorum yanlış mı?
RGB değil, rainbow.Alıntıyı görüntüle
Hocam açıkladım Güncelleyip konuyu. 1, 1.5 ayı alırmış RGB'lerin çinden gelmesi.Alıntıyı görüntüle
hocam benim cuma günkü nays cashbacki hala yatmadı müşteri kaydı nasıl açacağım şimdiHocam açıkladım Güncelleyip konuyu. 1, 1.5 ayı alırmış RGB'lerin çinden gelmesi.