Uygulamaya gir. Üstte Mikrofona benzeyen bir şey var ona tıkla. oradan Temsilciye bağlan diyip bekleyin oradan sorununuzu anlatın.hocam benim cuma günkü nays cashbacki hala yatmadı müşteri kaydı nasıl açacağım şimdi
Alınabilir hocam RGB takıntınız yoksa fiyat gayet iyi.Rainbow alinir mi?
Rainbow mu sizinkivalla çok hoş he ben görüntü olarak beğendim ama tuş sesi bana fazla geliyor böyle klavyelerde
e tabi membran kullandıysanız switch sesleri ilk başlarda rahatsız edervalla çok hoş he ben görüntü olarak beğendim ama tuş sesi bana fazla geliyor böyle klavyelerde
fn ile shifte 1 saniye basılı tutarsanız yön tuşları aktif olur tekrar basılı tutarsanız alt gr ctrl filan aktif olurArkadaşlar klavyeyi satın aldım fakat video falan izlerken ileri sarma tuşunu bulamadım. Bulabilen birisi söylerse çok sevinirim.
Çok cağ olun hocamfn ile shifte 1 saniye basılı tutarsanız yön tuşları aktif olur tekrar basılı tutarsanız alt gr ctrl filan aktif olur
Alınır.Rainbow alinir mi?
rainbowmu geldi sizede hocamArkadaşlar klavyeyi satın aldım fakat video falan izlerken ileri sarma tuşunu bulamadım. Bulabilen birisi söylerse çok sevinirim.
Sanırsam evetrainbowmu geldi sizede hocam
Klavyenin Altında "MODEL : T60" Yazıyorsa Rainbow'dur hocam.Sanırsam evet