ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Anladığım kadarıyla RGB alanlar beyaz red almış ben beyaz blue aldım umarım rainbow gelmez
Hocam kutulama da sıkıntı çıkmış sanırım ya toptan alırken yanlış aldılar ya da kutularken arkasına bakmadan rastgele kargoladılar. Beyaz red benimki de ama rainbow geldi. Şans işi isteAnladığım kadarıyla RGB alanlar beyaz red almış ben beyaz blue aldım umarım rainbow gelmez
Bunu görmedim hocam sanırım sonradan tekli satacaklar onu daMesaj otomatik birleştirildi:
Burdan alıyorlar sanırımda mouseu yiyorlarmı
Ziyou Lang T60 Hafif 3 In 1 Oyun Combo Kablolu 62key 60% Oyun Klavyesi Ve Fare Seti - Buy 3 In 1 Keyboard Mouse Kit,Honeycomb Gaming Keyboard And Mouse Wired,Rgb Mini Gaming Keyboard Product on Alibaba.com
Ziyou Lang T60 Hafif 3 In 1 Oyun Combo Kablolu 62key 60% Oyun Klavyesi Ve Fare Seti - Buy 3 In 1 Keyboard Mouse Kit,Honeycomb Gaming Keyboard And Mouse Wired,Rgb Mini Gaming Keyboard Product on Alibaba.comm.turkish.alibaba.com
Sordum rainbow gelir dedi iptal ettim benAnladığım kadarıyla RGB alanlar beyaz red almış ben beyaz blue aldım umarım rainbow gelmez
Bana görüldü atıyor sevmedi beni kanser olucam yaSordum rainbow gelir dedi iptal ettim ben
Bende 5 inde farklı ürün aldım 4-5 Mayısda alinanlardada sorun varmışben 5inde verdim askjvhaskvjhaskjvh hala yatmadı para
AynenHocam kargo bildirimi şimdi geldi bana.
Ben yinede şansımı denemek istiyorum rainbow gelirse iade ederimHocam kutulama da sıkıntı çıkmış sanırım ya toptan alırken yanlış aldılar ya da kutularken arkasına bakmadan rastgele kargoladılar. Beyaz red benimki de ama rainbow geldi. Şans işi iste
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu görmedim hocam sanırım sonradan tekli satacaklar onu da
Kargo takipte de hazırlanıyor mu yazıyor sizde de?Aynen
nasıl sorun varmış reis nolacakBana görüldü atıyor sevmedi beni kanser olucam ya
Bende 5 inde farklı ürün aldım 4-5 Mayısda alinanlardada sorun varmış
Adamlar çoğu kişinin iade ediceğini fark etti sanırım .d
Alıntıyı görüntüle
Evet hocam satıcının söylediğine göre 3 gün önce kargoya verilmiş olması lazımdıKargo takipte de hazırlanıyor mu yazıyor sizde de?
E göndersin oda hocam 1 hafta olduvay be millet satın aliyor birde satıcıya fırça atiyor niye göndermiyorsun diye
aynı sekılde bende de hocambanada şimdi geldi hazırlanıyor kısmında