Neler Yeni

Zoko Amiral White DK431 alınır mı?

Nikmikyok

80+
Bende yaklaşık 1 ay önce bu kasayı aldım (Zoko Amiral), önceki kasa Corsair Spec Delta idi. Donanımların çoğunda gözle görülür ısı düşüşü oldu, yaklaşık 7-10 derece arası. Fan konusuna gelirsek soğutma konusunda iyiler fakat ses konusunda eskiye oranla bir tık daha sesli çalışıyor fanlar ama o kadar rahatsız edici değil bence, bazen rgb rengi sapıtıyor 1 tane fanın farklı renkte yanıp sonra düzeldiği oluyor :) Kontrolcü çıkmadı kutudan, rset tuşu ile rgb renkleri ayarlanıyor. Spec deltadaki Corsair fanları buna taksam mı diye düşündüm ama üşendim. Genel olarak mesh yapısından dolayı soğutma konusunda iyi bir kasa demek mümkün fiyatına göre.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,573
İsim
Kürşat
Bende yaklaşık 1 ay önce bu kasayı aldım (Zoko Amiral), önceki kasa Corsair Spec Delta idi. Donanımların çoğunda gözle görülür ısı düşüşü oldu, yaklaşık 7-10 derece arası. Fan konusuna gelirsek soğutma konusunda iyiler fakat ses konusunda eskiye oranla bir tık daha sesli çalışıyor fanlar ama o kadar rahatsız edici değil bence, bazen rgb rengi sapıtıyor 1 tane fanın farklı renkte yanıp sonra düzeldiği oluyor :) Kontrolcü çıkmadı kutudan, rset tuşu ile rgb renkleri ayarlanıyor. Spec deltadaki Corsair fanları buna taksam mı diye düşündüm ama üşendim. Genel olarak mesh yapısından dolayı soğutma konusunda iyi bir kasa demek mümkün fiyatına göre.
corsairdeki fanlar çok iyiydi bence, maddi açıdan kaygınız yoksa fanları değiştirin dedim, spec deltayı fansız satamayabilirsiniz, zoko fanı taksanız da değeri gene düşük olur, maddi diyerek bunu kast ettim

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,572
İsim
Dontaçhi kâfi.
Kasa aradığım dönem kasaları tek tek araştırırken en beğendiğim modellerden biri bu olmuştu. takabildiğiniz fan adeti sayısı olsun, vidayla uğraşmadan açabileceğiniz menteşeli yan kapak olsun, GPU uzunluk desteği olsun bu fiyatlara alabileceğiniz en donanımlı kasa bence bu. 120mm fanlardan toplam 12 tane takabiliyorsunuz kasaya. Fan ve soğutma delileri için biçilmiş kaftan bence.

Bütün özellikleri için linkten bakabilirsiniz.

Top Bottom