Zoko Tank kasa aldım

Anakart ve ram beyaz temalı olsa daha iyi ya diyip tat bozmayalım bu hali ile daha karizmatik daha şık olmuş hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim Hocam böyle daha karizmatik ve şık duruyor her şey beyaz olsa bu sefer çok sade olurdu :peepokalp:

Çok teşekkür ederim Hocam böyle daha karizmatik ve şık duruyor her şey beyaz olsa bu sefer çok sade olurdu :peepokalp:
Hocam 9800x3d sıcaklığı düşürmek için hangi ayarları kullandınız? Stok ayarlarda 50C derece civarında geziyor bende. Hydroshift soğutucu bulunmakta.

Hocam 9800x3d sıcaklığı düşürmek için hangi ayarları kullandınız? Stok ayarlarda 50C derece civarında geziyor bende. Hydroshift soğutucu bulunmakta.
Hocam şöyle yapmışım ben;
Curve 1 -20 Negativ
Curve 2 -15 Negativ
Curve 3 -15 Negativ (Güçlü Çekirdek olduğu için az verdim)
Curve 4 -25 Negativ
Curve 5-25
Curve 6-25 öyle gidiyor hocam.
Birde Fan ayarlarını yaptım BIOS'dan.

Anladım hocam teşekkür ederim. Sıcaklık normal geliyor bana, o yüzden pek oynamak istemedim. Fan ayarlarını da en sessize aldım, pompa kadar sessiz çalışıyorlar şu an. Sıcaklıktan memnunum ama eğer değiştirmek istersem sizin ayarlarınızı referans alacağım. Teşekkürler.

Anladım hocam teşekkür ederim. Sıcaklık normal geliyor bana, o yüzden pek oynamak istemedim. Fan ayarlarını da en sessize aldım, pompa kadar sessiz çalışıyorlar şu an. Sıcaklıktan memnunum ama eğer değiştirmek istersem sizin ayarlarınızı referans alacağım. Teşekkürler.
Rica ederim hocam :)

Zoko Tank kasa aldım, daha önce Zoko King kullanıyordum. King kasada işlemci sıcaklığım 43-45 dereceydi, Tank kasada 29-30 dereceye düştü. Ekran kartı da 35’ten 30-33 dereceye indi. Almayı düşünenlere tavsiye ederim, gayet memnunum. :peepokalp:
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan valla harika duruyor tr bilgisayar diye bir instagram hesabı geçen senin görseli paylaşmış haberin olsun.

Hayırlı olsun hocam güle güle kullan valla harika duruyor tr bilgisayar diye bir instagram hesabı geçen senin görseli paylaşmış haberin olsun.
Evet hocam haberim var.
Çok teşekkür ederim :peepokalp:

Geri