usta senin çar a baktımda ben yenıyım daha ayak bağı olmıyım biraz kasılıyım sonra gireriz istersinDc var ama zombirockta dc ile oynamayı sevmiyorum chill chill oynuyorum
Fark etmez hocam +3 +4 itemin varsa seri seri aşçı kasariz iyi para ve Xp veriyorusta senin çar a baktımda ben yenıyım daha ayak bağı olmıyım biraz kasılıyım sonra gireriz istersin
Zombi İstilasi vs atariz istersen o da güzel oluyorusta senin çar a baktımda ben yenıyım daha ayak bağı olmıyım biraz kasılıyım sonra gireriz istersin
bug ile para kasanlar olduğu için kapatmışlaroyunda sorunmu var oyuna giremiyorum ?
gerçekten çok üzüldüm bugun resmi tatil işe gitmem oynarım oyunu kasılırım diyordum bi baktım ne göreyim bence açılcağını sanmıyorum.bug ile para kasanlar olduğu için kapatmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
We'll be closing the server for the night, because there seems to be people abusing everything in-game and we can't monitor this right now and we don't want to reset anyone's accounts for no reason. Sorry for this, but we'll get back to work tomorrow and hopefully fix these!
It's annoying that some people find it more amusing to ruin others entertainment, I can't really suggest anything but other hobbies and perhaps therapy
Anyways have a good night y'all
bende 32K para kastım bugün item + basacaktım yazık oldugerçekten çok üzüldüm bugun resmi tatil işe gitmem oynarım oyunu kasılırım diyordum bi baktım ne göreyim bence açılcağını sanmıyorum.
benim en çok istediğim rakiondur metin2 gibi hissiyatı var muhteşemdi.Keşke Goley ve Facebook'ta ki Dungeon Rampage de geri gelse
Hiç duymadım şuan var mı o oyun?benim en çok istediğim rakiondur metin2 gibi hissiyatı var muhteşemdi.
evet yabancı sunucu var ama serverler ölü kimse oynamıyor malesef zombirock üzdün gene bizi sorunları çözerseler keşke valorant gibi anakart banı getirebilseler süper olur ama grup bu konularda acemi galiba bi bilgim yok.Hiç duymadım şuan var mı o oyun?
Oyunu alıp sadece kendi sunucularına entegre etmişler, herhangi bir kod bildiklerini sanmıyorum.evet yabancı sunucu var ama serverler ölü kimse oynamıyor malesef zombirock üzdün gene bizi sorunları çözerseler keşke valorant gibi anakart banı getirebilseler süper olur ama grup bu konularda acemi galiba bi bilgim yok.
oyun açıldı, girebilirsin ama restartlardan sonra buglar oluyor oyun bitmiyor vs.evet yabancı sunucu var ama serverler ölü kimse oynamıyor malesef zombirock üzdün gene bizi sorunları çözerseler keşke valorant gibi anakart banı getirebilseler süper olur ama grup bu konularda acemi galiba bi bilgim yok.