Rehber ZombiRock Geri açıldı !!

Dc var ama zombirockta dc ile oynamayı sevmiyorum chill chill oynuyorum
usta senin çar a baktımda ben yenıyım daha ayak bağı olmıyım biraz kasılıyım sonra gireriz istersin

usta senin çar a baktımda ben yenıyım daha ayak bağı olmıyım biraz kasılıyım sonra gireriz istersin
Fark etmez hocam +3 +4 itemin varsa seri seri aşçı kasariz iyi para ve Xp veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zombi İstilasi vs atariz istersen o da güzel oluyor

oyunda sorunmu var oyuna giremiyorum ?

oyunda sorunmu var oyuna giremiyorum ?
bug ile para kasanlar olduğu için kapatmışlar :(

We'll be closing the server for the night, because there seems to be people abusing everything in-game and we can't monitor this right now and we don't want to reset anyone's accounts for no reason. Sorry for this, but we'll get back to work tomorrow and hopefully fix these!

It's annoying that some people find it more amusing to ruin others entertainment, I can't really suggest anything but other hobbies and perhaps therapy
Anyways have a good night y'all

bug ile para kasanlar olduğu için kapatmışlar :(

We'll be closing the server for the night, because there seems to be people abusing everything in-game and we can't monitor this right now and we don't want to reset anyone's accounts for no reason. Sorry for this, but we'll get back to work tomorrow and hopefully fix these!

It's annoying that some people find it more amusing to ruin others entertainment, I can't really suggest anything but other hobbies and perhaps therapy
Anyways have a good night y'all
gerçekten çok üzüldüm bugun resmi tatil işe gitmem oynarım oyunu kasılırım diyordum bi baktım ne göreyim bence açılcağını sanmıyorum.

gerçekten çok üzüldüm bugun resmi tatil işe gitmem oynarım oyunu kasılırım diyordum bi baktım ne göreyim bence açılcağını sanmıyorum.
bende 32K para kastım bugün item + basacaktım yazık oldu

Keşke Goley ve Facebook'ta ki Dungeon Rampage de geri gelse

Hiç duymadım şuan var mı o oyun?
evet yabancı sunucu var ama serverler ölü kimse oynamıyor malesef zombirock üzdün gene bizi sorunları çözerseler keşke valorant gibi anakart banı getirebilseler süper olur ama grup bu konularda acemi galiba bi bilgim yok.

evet yabancı sunucu var ama serverler ölü kimse oynamıyor malesef zombirock üzdün gene bizi sorunları çözerseler keşke valorant gibi anakart banı getirebilseler süper olur ama grup bu konularda acemi galiba bi bilgim yok.
Oyunu alıp sadece kendi sunucularına entegre etmişler, herhangi bir kod bildiklerini sanmıyorum.

oyun açıldı, girebilirsin ama restartlardan sonra buglar oluyor oyun bitmiyor vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,230
Üyeler
188,218
Son üye
Berkment
Geri