Besim Tibuk
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
3200G'nin çok daha iyi olduğunu biliyorum.Bence 3000g tercih edilmez ama karar sizin
Ama olay sistemin 2. El olmasu.
3200G'nin çok daha iyi olduğunu biliyorum.Bence 3000g tercih edilmez ama karar sizin
Birkaç ay sonra yaparım büyük ihtimalBunu 8+8 yaparsan çok iyi olur
Az kullanılmış garantili veya hiç kullanılmamış varsa öyle alırsın problem olmaz diye düşünüyorum. Onun haricinde haklısınEvet ama 2. El olması konusunda şüpheleniyorum.
2 ay sonra sorun çıkmama garantisi yok.
0'da içim rahat en azından
Soracağım.Az kullanılmış garantili veya hiç kullanılmamış varsa öyle alırsın problem olmaz diye düşünüyorum. Onun haricinde haklısın
Hocam yine de dikkat et serinolarını falan değiştirmiş falan da olabilir. Kimseyi dolandırıcıdır diye itham etmiyorum ama her şeyini kontrol et test et vsSoracağım.
Aldığım kişi bilgisayarcı galiba
Adam dükkanda test edip alabilirsiniz yazmış.Hocam yine de dikkat et serinolarını falan değiştirmiş falan da olabilir. Kimseyi dolandırıcıdır diye itham etmiyorum ama her şeyini kontrol et test et vs
İyi gibi bu da.buna bakabilirsin.![]()
AMD R3 3200G APU-ASROCK B550M-HDV-HIKVISION 512GB-HIKVISION 8GB RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD R3 3200G APU-ASROCK B550M-HDV-HIKVISION 512GB-HIKVISION 8GB RAM Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Şu an bunu aldım hocam.TEBİLON güvenilir değil mi?buna bakabilirsin.![]()
AMD R3 3200G APU-ASROCK B550M-HDV-HIKVISION 512GB-HIKVISION 8GB RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD R3 3200G APU-ASROCK B550M-HDV-HIKVISION 512GB-HIKVISION 8GB RAM Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com