"Zoom" Programında CPU çok kullanılıyor.

' Myht ϟ

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar bildiğiniz ve ya bilmediğiniz üzere uzaktan eğitimde "Zoom Cloud Meetings" uygulamasını kullanmaya başladık. Fakat benim eski laptop'um da Zoom sadece kendi başına yaklaşık ( ortalama ) %30 CPU kullanıyor. Bana yardım edebilir misiniz bu konuda ? Bir şey olmaz diyenler olacağını bildiğim için, arkadaşlar derslerde öğretmenler birde kamera açmamızı istiyorlar, ve sesler artık benim hitabım ile "çökme" yaşıyor, kötü geliyor ve benim sesim gitmiyor!

Arkadaşlar bildiğiniz ve ya bilmediğiniz üzere uzaktan eğitimde "Zoom Cloud Meetings" uygulamasını kullanmaya başladık. Fakat benim eski laptop'um da Zoom sadece kendi başına yaklaşık ( ortalama ) %30 CPU kullanıyor. Bana yardım edebilir misiniz bu konuda ? Bir şey olmaz diyenler olacağını bildiğim için, arkadaşlar derslerde öğretmenler birde kamera açmamızı istiyorlar, ve sesler artık benim hitabım ile "çökme" yaşıyor, kötü geliyor ve benim sesim gitmiyor!
Bende %7 kullanıyor. Bir sıkıntı olabilir

Uygulama kaynaklı olduğunu düşünüyorum arkada çalışan başka programlar varsa kapatın. Biraz türk işi ama silip yeniden kurun. Bende bazen işlemci %90 lara kadar çıkıyor ama sizin bahsettiğiniz gibi sıkıntılar yaşanmıyor. Ses kötüleşmesi internetiniz ile de alakalı olabilir hızları filan yetersiz geliyordur ve sesinizi de iletmeye başlaması ek bir yük bindirebilir.

bende 3 dk sonra yazarım ne kadar olduğunu

1610353134225.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.9

bende baya darboğaz oluyor zomzomda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,452
Üyeler
190,750