Herhalde şey zoom açılınca kamerada obs mavi renkli bişey çıkıyor o ben de de var devredışı nasıl bırakacağımı bilmiyorum. belki obs'i silsen olabilir.Sorun yukarıda, biraz karıştırınca OBS'nin sanal kamera şeyini buldum, onu nasıl devre dışı bırakabilirim?
Herhalde şey zoom açılınca kamerada obs mavi renkli bişey çıkıyor o ben de de var devredışı nasıl bırakacağımı bilmiyorum. belki obs'i silsen olabilir.
Çözüm şuymuş:kamerada obs fotoğrafı varsa bende de aynı sorun var
rez
eywÇözüm şuymuş:
" C:\Program Files\obs-studio\data\obs-plugins\win-dshow şu dizine gidip içindeki "obs-virtualcam-module32.dll" silin. Ben bu sorundan ötürü OBS'yi tamamen kaldırdım, hâlen devam ediyordu ve bunu silince geçti. "
Ben şimdi silemiyorum da ders bitince sileceğim
Olmazsa diğerini deneyin:Çözüm şuymuş:
" C:\Program Files\obs-studio\data\obs-plugins\win-dshow şu dizine gidip içindeki "obs-virtualcam-module32.dll" silin. Ben bu sorundan ötürü OBS'yi tamamen kaldırdım, hâlen devam ediyordu ve bunu silince geçti. "
"Hocam bir de bunu dener misiniz? Arama çubuğuna "reg" yazıp "Kayıt Defteri Düzenleyicisi"ne tıklayın.
Bilgisayar\HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{860BB310-5D01-11d0-BD3B-00A0C911CE86}
Bilgisayar\HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{A3FCE0F5-3493-419F-958A-ABA1250EC20B}
Bilgisayar\HKEY_CLASSES_ROOT\WOW6432Node\CLSID\{860BB310-5D01-11d0-BD3B-00A0C911CE86}
Bilgisayar\HKEY_CLASSES_ROOT\WOW6432Node\CLSID\{A3FCE0F5-3493-419F-958A-ABA1250EC20B}
Attığım kodları teker teker üstteki çubuğa yapıştırıp enterlayın. Çıkan klasörlerin üzerine sağ tıklayıp sil diyin. Artık son önerim bu olacak, umarım sorununuz çözülür. Denedikten sonra lütfen geri dönüt yapmayı unutmayın."
Sağol dersteydim şimdi gördüm.Çözüm şuymuş: