Neler Yeni

zor günleri geçtik artık çok daha zor günler bekliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kıvanç
Ana muhalefet partisi CHP bu saatten sonra resmen olmasa da fiilen yok hükmündedir. İyip ve Meral Akşener in oy potansiyeli belli bitik MHP ile anca mücadele ebiliyorlar. Ysp/HDP nin giderek zayıfladığı belli oluyor nüfus olarak artmalarına rağmen farklı partilere kayma var. Zafer partisinin geleceğini kestiremiyorum. Recep Tayyip Erdoğan tek başına bütün muhalefet bloğunun içinden geçti. Ekrem'e siyasi yasak gelecek ve kayyum atanacak. 2024 yerel seçimlerinde AKP'nin 81 ilin tamamına yakını alacağına eminim. 1-2 ili alamazlar belki. Bu satten sonra AKP'nin karşısında varlık gösterebilecek bir aday olacağını zannetmiyorum. Bilal Erdoğan, AKP'li bakanlar hatta partiden no name bir aday bile rakibini dağıtır. Amiyane tabirle sağcılar ve solcular arasındaki yarış sağcıların nihayi galibiyetle sonuçlanmıştır. Adamlar 10 kişi bir araya gelip 1 kişiyi dövemediler. Dünyada eşi benzeri var mı bilmiyorum. Bu satten sonra seçimle falan milleti uğraştırmasınlar. Akp'li vekiller cumhurbaşkanını seçsin o yönetsin.
3 büyük şehir bütün doğu anadolu ege akdeniz kılıçdaroğlu dedi erdoğan anadolu olmasa anca başa geçer anadolu bağlanmayı seviyor ama... ayrıca gelecek seçim artık yine bir kural çıkmassa rte aday olamayacak ve millete lanse ettikleri başa adam yok yani boşlukta kalır gelecek sene hem mhp kendi adayını çıkarsa bak kılıçdaroğlu kaç fark atıyordu

En İyi Cevap
3
Değilim mutlu olsam oy verirdim ya da dışarıda duymuşsundur korna çalan müzik çalan onlar gibi sokaklarda olurdum RTE seçilsin diye isteseydim gidip oy verirdim
Abi bende o yüzden yarım saatti sana dil döküyorum, birine oy vermemekle akp ye oy vermek arasında fark yok.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Abi bende o yüzden yarım saatti sana dil döküyorum, birine oy vermemekle akp ye oy vermek arasında fark yok.
Nasıl yok kardeşim 8/10 milyon kişi oy kullanmadi hepsi akp ye mi gitti CHP de oyunu yükseltseydi o zaman böyle olmazdı

En İyi Cevap
3

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
3 büyük şehir bütün doğu anadolu ege akdeniz kılıçdaroğlu dedi erdoğan anadolu olmasa anca başa geçer anadolu bağlanmayı seviyor ama... ayrıca gelecek seçim artık yine bir kural çıkmassa rte aday olamayacak ve millete lanse ettikleri başa adam yok yani boşlukta kalır gelecek sene hem mhp kendi adayını çıkarsa bak kılıçdaroğlu kaç fark atıyordu
İstanbul birkaç aya AKP'li başkanına kavuşur Ekrem'in cezası ne olur bilmiyorum ama zaten zengin koymaz ona. Büyükşehirlerde Chp kıl payı kazandı 2024te kazanamaz. İzmir'de bile zayıflamış CHP. AKP'den kimi çıkarsan seçilir sen merak etme. Bak Erbakan kaşla göz arasında %5 aldı. Oğan Mhp nin başına geçip aday olmaktansa Bilal Erdoğan veya AKP'den kim çıkarsa onu destekler. Zaten Bilal tek turda parçalar herkesi diğer partilerin oyu mu kaldı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kıvanç
İstanbul birkaç aya AKP'li başkanına kavuşur Ekrem'in cezası ne olur bilmiyorum ama zaten zengin koymaz ona. Büyükşehirlerde Chp kıl payı kazandı 2024te kazanamaz. İzmir'de bile zayıflamış CHP. AKP'den kimi çıkarsan seçilir sen merak etme. Bak Erbakan kaşla göz arasında %5 aldı. Oğan Mhp nin başına geçip aday olmaktansa Bilal Erdoğan veya AKP'den kim çıkarsa onu destekler. Zaten Bilal tek turda parçalar herkesi diğer partilerin oyu mu kaldı.
Ah.... sanırım haklı ola bilirsin HEY KOMU BAŞLIĞINDAKİ ADAM BENİ DE SURIYEYE BİR BİLET ALA BİLİRMİYİM

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
RTE verenler pc fiyatları neden yükseldi diye ağlamasınlar. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,786
Üyeler
161,497
Son üye
atesontop