kivancalpha0.1
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Kıvanç
3 büyük şehir bütün doğu anadolu ege akdeniz kılıçdaroğlu dedi erdoğan anadolu olmasa anca başa geçer anadolu bağlanmayı seviyor ama... ayrıca gelecek seçim artık yine bir kural çıkmassa rte aday olamayacak ve millete lanse ettikleri başa adam yok yani boşlukta kalır gelecek sene hem mhp kendi adayını çıkarsa bak kılıçdaroğlu kaç fark atıyorduAna muhalefet partisi CHP bu saatten sonra resmen olmasa da fiilen yok hükmündedir. İyip ve Meral Akşener in oy potansiyeli belli bitik MHP ile anca mücadele ebiliyorlar. Ysp/HDP nin giderek zayıfladığı belli oluyor nüfus olarak artmalarına rağmen farklı partilere kayma var. Zafer partisinin geleceğini kestiremiyorum. Recep Tayyip Erdoğan tek başına bütün muhalefet bloğunun içinden geçti. Ekrem'e siyasi yasak gelecek ve kayyum atanacak. 2024 yerel seçimlerinde AKP'nin 81 ilin tamamına yakını alacağına eminim. 1-2 ili alamazlar belki. Bu satten sonra AKP'nin karşısında varlık gösterebilecek bir aday olacağını zannetmiyorum. Bilal Erdoğan, AKP'li bakanlar hatta partiden no name bir aday bile rakibini dağıtır. Amiyane tabirle sağcılar ve solcular arasındaki yarış sağcıların nihayi galibiyetle sonuçlanmıştır. Adamlar 10 kişi bir araya gelip 1 kişiyi dövemediler. Dünyada eşi benzeri var mı bilmiyorum. Bu satten sonra seçimle falan milleti uğraştırmasınlar. Akp'li vekiller cumhurbaşkanını seçsin o yönetsin.