Kazanmaya en yakın olduğumuz seçimdi, bile isteye verdik. Elimizdeki imkanları kullanmadık. Bazılarında hala daha koltuk sevdası var, meclise terörist girerken bile.
Ben bilinçli bir seçmenim parti tutar gibi lider tutman parti tutman hiçbir parti ile üyeliğim yok olmadı olmaz da eğer gerçekten yapılacak bir seçim olsaydı yapardım Kemal Kılıçdaroğlu hata yaptığı müddetçe de başarılı olamaz
Hocam dediğimi anlamayı bırakın anlamaya çalışmadınız bile. Bence siz parti tutar gibi tarafsızlığı tutuyorsunuz, dediklerimi tekrar bir değerlendirin. 2 sene önce biraz parası var diye vatandaşlığımızı marketten alır gibi alıp bugün oy verip insanlar kaderimizi belirliyorsa tarafsızlık = akp. Şahsi düşüncem bu.
Hocam maalesef başınıza gelince şakasını yapasınız gelmiyor. Ayrıca ekran kapalıyken video çekebiliyorlar sevdiklerinizi bilinçlendirin.
Hocam dediğimi anlamayı bırakın anlamaya çalışmadınız bile. Bence siz parti tutar gibi tarafsızlığı tutuyorsunuz, dediklerimi tekrar bir değerlendirin. 2 sene önce biraz parası var diye vatandaşlığımızı marketten alır gibi alıp bugün oy verip insanlar kaderimizi belirliyorsa tarafsızlık = akp. Şahsi düşüncem bu.
Hocam maalesef başınıza gelince şakasını yapasınız gelmiyor. Ayrıca ekran kapalıyken video çekebiliyorlar sevdiklerinizi bilinçlendirin.
Şahsi düşüncen senin saygı duyarım Kemal Kılıçdaroğlu yerine Muharrem İnce olsaydı oy vermiştim bende biliyorum ekonomiyi mülteci sorunlarını en büyük sorun mülteci sorunu önümüzdeki yıllarda iç savaş çıkar bu şekilde giderse ekonomi bu yanlış politikalar ile zaten battı batacak iyice batar ben bütün herşeyin farkındayım kardeşim sen rahat ol destekleyecek aday olsa desteklerim ülkemin cumhurbaşkanını seçeceğim boru değil bütün herşeyiyle bakıyorum ben olaylara bir iki şeye bakıp oy vermiyorum
Keşke Kılıçdaroğlu olmasaydı da haklı olmasaydım en az sizin kadar üzgünüm adam istifa edeceğine hâlâ mücadeleye devam edeceğim diyor Tayyip ten ne eksiği var koltuk sevdalısı şahsiyet işte gurursuz adam
Şahsi düşüncen senin saygı duyarım Kemal Kılıçdaroğlu yerine Muharrem İnce olsaydı oy vermiştim bende biliyorum ekonomiyi mülteci sorunlarını en büyük sorun mülteci sorunu önümüzdeki yıllarda iç savaş çıkar bu şekilde giderse ekonomi bu yanlış politikalar ile zaten battı batacak iyice batar ben bütün herşeyin farkındayım kardeşim sen rahat ol destekleyecek aday olsa desteklerim ülkemin cumhurbaşkanını seçeceğim boru değil bütün herşeyiyle bakıyorum ben olaylara bir iki şeye bakıp oy vermiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke Kılıçdaroğlu olmasaydı da haklı olmasaydım en az sizin kadar üzgünüm adam istifa edeceğine hâlâ mücadeleye devam edeceğim diyor Tayyip ten ne eksiği var koltuk sevdalısı şahsiyet işte gurursuz adam
Değilim mutlu olsam oy verirdim ya da dışarıda duymuşsundur korna çalan müzik çalan onlar gibi sokaklarda olurdum RTE seçilsin diye isteseydim gidip oy verirdim
Dalga geçtikleri Kemal Kılıçdaroğlu'nu bütün medya TRT ve basın ellerinde Suriyeli, kaçak ve mülteci Türkçe bilmeyen insanların oylarıyla zor geçtiler. TRT sadece seçim dönemi 48 saat Recep Tayyip Erdoğan'a 32 dakika Kemal Kılıçdaroğlu'na haber olarak yer verdi. Bütün bakanlıkların seferberliği ve devlet imkanlarıyla 2 milyon küsür fazla oy alarak kazandılar. Seçimler daha adil bir ortamda devletin imkanları kullanılmadan sahte broşür ve iftiralar altında olmasaydı ve özellikle seçimlerde Türkçe bilmeyen Araplar ve mülteciler ile ülkedeki enflasyon ve ekonomik şartlardan habersiz yurtdışı seçmeninin cahilliği olmasaydı seçimi Kemal Kılıçdaroğlu rahat bir şekilde kazanabilirdi. Kendisinin aday olmasını doğru bulmasam da bu şartlara rağmen iyi mücadele ve oy oranı aldı. Yani bana göre güzel üslup saygılı bir tutumla elinden geleni yaptı. Başka bir adayın da bu tablo karşısında kesin kazanacağı meçhuldü.
Seçim sonucuna gelirsek; TÜRKİYE kaybetti, Suriyeli, Afganistanlı, Pakistanlı mülteciler kazandı.
Dalga geçtikleri Kemal Kılıçdaroğlu'nu bütün medya TRT ve basın ellerinde Suriyeli, kaçak ve mülteci Türkçe bilmeyen insanların oylarıyla zor geçtiler. TRT sadece seçim dönemi 48 saat Recep Tayyip Erdoğan'a 32 dakika Kemal Kılıçdaroğlu'na haber olarak yer verdi. Bütün bakanlıkların seferberliği ve devlet imkanlarıyla 2 milyon küsür fazla oy alarak kazandılar. Seçimler daha adil bir ortamda devletin imkanları kullanılmadan sahte broşür ve iftiralar altında olmasaydı ve özellikle seçimlerde Türkçe bilmeyen Araplar ve mülteciler ile ülkedeki enflasyon ve ekonomik şartlardan habersiz yurtdışı seçmeninin bilinçsizliği olmasaydı seçimi Kemal Kılıçdaroğlu rahat bir şekilde kazanabilirdi. Kendisinin aday olmasını doğru bulmasam da bu şartlara rağmen iyi mücadele ve oy oranı aldı. Yani bana göre güzel üslup saygılı bir tutumla elinden geleni yaptı. Başka bir adayın da bu tablo karşısında kesin kazanacağı meçhuldü.
Seçim sonucuna gelirsek; TÜRKİYE kaybetti, Suriyeli, Afganistanlı, Pakistanlı mülteciler kazandı.
Hocam mülteci tanıdıklarım var vatandaş bile değiller ki oy kullanmaktan bahsediyorsunuz
Lütfen biraz daha açar mısınız var mı tanıdığınız oy kullanan mülteci kardeşleriniz? Var ise kaç tane acaba merak ettim gerçekten **Tarafsız bir yorumdur ben de ülkemde vatandaş veya değil mülteci istemem, sadece merak ediyorum.
Hocam mülteci tanıdıklarım var vatandaş bile değiller ki oy kullanmaktan bahsediyorsunuz
Lütfen biraz daha açar mısınız var mı tanıdığınız oy kullanan mülteci kardeşleriniz? Var ise kaç tane acaba merak ettim gerçekten **Tarafsız bir yorumdur ben de ülkemde vatandaş veya değil mülteci istemem, sadece merak ediyorum.
Fotoğraf sadece İstanbul'un bir ilçesindeki sandık. Asılı olan seçmen listesinden çekilmiş bir fotoğraf. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 15 Nisan 2023 tarihli açıklamasında 130 bin 914’ü reşit olmak üzere 230 bin 998 bin Suriyelinin Türk vatandaşı olduğunu söyledi. 31 Mart 2022 tarihi itibarıyla olası bir seçim olması durumunda 113 bin 654 Suriyelinin oy kullanma hakkı olduğunu açıklamıştı. Benim kişisel görüşüm bu rakamın çok üzerinde bir oy kullanılmış olabilir ve YSK tam rakam açıklamıyor böyle bir çalışmamız bulunmamaktadır şeklinde söylemde bulunuyor.
Ana muhalefet partisi CHP bu saatten sonra resmen olmasa da fiilen yok hükmündedir. İyip ve Meral Akşener in oy potansiyeli belli bitik MHP ile anca mücadele ebiliyorlar. Ysp/HDP nin giderek zayıfladığı belli oluyor nüfus olarak artmalarına rağmen farklı partilere kayma var. Zafer partisinin geleceğini kestiremiyorum. Recep Tayyip Erdoğan tek başına bütün muhalefet bloğunun içinden geçti. Ekrem'e siyasi yasak gelecek ve kayyum atanacak. 2024 yerel seçimlerinde AKP'nin 81 ilin tamamına yakını alacağına eminim. 1-2 ili alamazlar belki. Bu satten sonra AKP'nin karşısında varlık gösterebilecek bir aday olacağını zannetmiyorum. Bilal Erdoğan, AKP'li bakanlar hatta partiden no name bir aday bile rakibini dağıtır. Amiyane tabirle sağcılar ve solcular arasındaki yarış sağcıların nihayi galibiyetle sonuçlanmıştır. Adamlar 10 kişi bir araya gelip 1 kişiyi dövemediler. Dünyada eşi benzeri var mı bilmiyorum. Bu satten sonra seçimle falan milleti uğraştırmasınlar. Akp'li vekiller cumhurbaşkanını seçsin o yönetsin.
Halkın kararına saygı duymayı öğrenmeniz lazım. Halk teröristlerin ülkeyi bölmesini istemedi. Ekonomiyi de tayyibin düzelteceğini düşünüyor. Mültecileri de din kardeşi olarak görüyor.
Halk teröristlerin bö- ne anlatıyorsun be! Ter##ist olduğu hiç kanıtı olamayan adama ter##ist dediler ekonomiyi zaten tayyip bozdu düzeltecek diyorlar multecilerde din kardeşi olsaydı karı kızı ozcekimliyiceğine cami ye giderdi..... neyse zaten bizim millet hakediyor 2 sene sonra türkiye g*t olunca fark ederler....