Neler Yeni

zor günleri geçtik artık çok daha zor günler bekliyor

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Kazanmaya en yakın olduğumuz seçimdi, bile isteye verdik. Elimizdeki imkanları kullanmadık. Bazılarında hala daha koltuk sevdası var, meclise terörist girerken bile.

En İyi Cevap
3
aaa çok ayip din kardeşimiz dediler olur mu öyle şey vallaha gönderirlerse günahmış
Hocam maalesef başınıza gelince şakasını yapasınız gelmiyor. Ayrıca ekran kapalıyken video çekebiliyorlar sevdiklerinizi bilinçlendirin.
Ben bilinçli bir seçmenim parti tutar gibi lider tutman parti tutman hiçbir parti ile üyeliğim yok olmadı olmaz da eğer gerçekten yapılacak bir seçim olsaydı yapardım Kemal Kılıçdaroğlu hata yaptığı müddetçe de başarılı olamaz
Hocam dediğimi anlamayı bırakın anlamaya çalışmadınız bile. Bence siz parti tutar gibi tarafsızlığı tutuyorsunuz, dediklerimi tekrar bir değerlendirin. 2 sene önce biraz parası var diye vatandaşlığımızı marketten alır gibi alıp bugün oy verip insanlar kaderimizi belirliyorsa tarafsızlık = akp. Şahsi düşüncem bu.

WhoCares

80+ Gold
Hocam maalesef başınıza gelince şakasını yapasınız gelmiyor. Ayrıca ekran kapalıyken video çekebiliyorlar sevdiklerinizi bilinçlendirin.

Hocam dediğimi anlamayı bırakın anlamaya çalışmadınız bile. Bence siz parti tutar gibi tarafsızlığı tutuyorsunuz, dediklerimi tekrar bir değerlendirin. 2 sene önce biraz parası var diye vatandaşlığımızı marketten alır gibi alıp bugün oy verip insanlar kaderimizi belirliyorsa tarafsızlık = akp. Şahsi düşüncem bu.
valla bro sana şöyle diyim bu saatten sonra itfaye hortum muhabbeti

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Şahsi düşüncen senin saygı duyarım Kemal Kılıçdaroğlu yerine Muharrem İnce olsaydı oy vermiştim bende biliyorum ekonomiyi mülteci sorunlarını en büyük sorun mülteci sorunu önümüzdeki yıllarda iç savaş çıkar bu şekilde giderse ekonomi bu yanlış politikalar ile zaten battı batacak iyice batar ben bütün herşeyin farkındayım kardeşim sen rahat ol destekleyecek aday olsa desteklerim ülkemin cumhurbaşkanını seçeceğim boru değil bütün herşeyiyle bakıyorum ben olaylara bir iki şeye bakıp oy vermiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke Kılıçdaroğlu olmasaydı da haklı olmasaydım en az sizin kadar üzgünüm adam istifa edeceğine hâlâ mücadeleye devam edeceğim diyor Tayyip ten ne eksiği var koltuk sevdalısı şahsiyet işte gurursuz adam

En İyi Cevap
3
Şahsi düşüncen senin saygı duyarım Kemal Kılıçdaroğlu yerine Muharrem İnce olsaydı oy vermiştim bende biliyorum ekonomiyi mülteci sorunlarını en büyük sorun mülteci sorunu önümüzdeki yıllarda iç savaş çıkar bu şekilde giderse ekonomi bu yanlış politikalar ile zaten battı batacak iyice batar ben bütün herşeyin farkındayım kardeşim sen rahat ol destekleyecek aday olsa desteklerim ülkemin cumhurbaşkanını seçeceğim boru değil bütün herşeyiyle bakıyorum ben olaylara bir iki şeye bakıp oy vermiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke Kılıçdaroğlu olmasaydı da haklı olmasaydım en az sizin kadar üzgünüm adam istifa edeceğine hâlâ mücadeleye devam edeceğim diyor Tayyip ten ne eksiği var koltuk sevdalısı şahsiyet işte gurursuz adam
RTE seçildi durumdam mutlusunuz anladığım kadarıyla.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
RTE seçildi durumdam mutlusunuz anladığım kadarıyla.
Değilim mutlu olsam oy verirdim ya da dışarıda duymuşsundur korna çalan müzik çalan onlar gibi sokaklarda olurdum RTE seçilsin diye isteseydim gidip oy verirdim

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Dalga geçtikleri Kemal Kılıçdaroğlu'nu bütün medya TRT ve basın ellerinde Suriyeli, kaçak ve mülteci Türkçe bilmeyen insanların oylarıyla zor geçtiler. TRT sadece seçim dönemi 48 saat Recep Tayyip Erdoğan'a 32 dakika Kemal Kılıçdaroğlu'na haber olarak yer verdi. Bütün bakanlıkların seferberliği ve devlet imkanlarıyla 2 milyon küsür fazla oy alarak kazandılar. Seçimler daha adil bir ortamda devletin imkanları kullanılmadan sahte broşür ve iftiralar altında olmasaydı ve özellikle seçimlerde Türkçe bilmeyen Araplar ve mülteciler ile ülkedeki enflasyon ve ekonomik şartlardan habersiz yurtdışı seçmeninin cahilliği olmasaydı seçimi Kemal Kılıçdaroğlu rahat bir şekilde kazanabilirdi. Kendisinin aday olmasını doğru bulmasam da bu şartlara rağmen iyi mücadele ve oy oranı aldı. Yani bana göre güzel üslup saygılı bir tutumla elinden geleni yaptı. Başka bir adayın da bu tablo karşısında kesin kazanacağı meçhuldü.
Seçim sonucuna gelirsek; TÜRKİYE kaybetti, Suriyeli, Afganistanlı, Pakistanlı mülteciler kazandı.
katılıyorum, hiç beklemediğim kadar iyi bir seçim süreci geçirdi ama tr de yetmez, bu millete bi halt anlatamazsın adamlar 7\24 a haber izliyo

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Dalga geçtikleri Kemal Kılıçdaroğlu'nu bütün medya TRT ve basın ellerinde Suriyeli, kaçak ve mülteci Türkçe bilmeyen insanların oylarıyla zor geçtiler. TRT sadece seçim dönemi 48 saat Recep Tayyip Erdoğan'a 32 dakika Kemal Kılıçdaroğlu'na haber olarak yer verdi. Bütün bakanlıkların seferberliği ve devlet imkanlarıyla 2 milyon küsür fazla oy alarak kazandılar. Seçimler daha adil bir ortamda devletin imkanları kullanılmadan sahte broşür ve iftiralar altında olmasaydı ve özellikle seçimlerde Türkçe bilmeyen Araplar ve mülteciler ile ülkedeki enflasyon ve ekonomik şartlardan habersiz yurtdışı seçmeninin bilinçsizliği olmasaydı seçimi Kemal Kılıçdaroğlu rahat bir şekilde kazanabilirdi. Kendisinin aday olmasını doğru bulmasam da bu şartlara rağmen iyi mücadele ve oy oranı aldı. Yani bana göre güzel üslup saygılı bir tutumla elinden geleni yaptı. Başka bir adayın da bu tablo karşısında kesin kazanacağı meçhuldü.
Seçim sonucuna gelirsek; TÜRKİYE kaybetti, Suriyeli, Afganistanlı, Pakistanlı mülteciler kazandı.
Hocam mülteci tanıdıklarım var vatandaş bile değiller ki oy kullanmaktan bahsediyorsunuz :D
Lütfen biraz daha açar mısınız var mı tanıdığınız oy kullanan mülteci kardeşleriniz? Var ise kaç tane acaba merak ettim gerçekten :)
**Tarafsız bir yorumdur ben de ülkemde vatandaş veya değil mülteci istemem, sadece merak ediyorum.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Batuhan
Hocam mülteci tanıdıklarım var vatandaş bile değiller ki oy kullanmaktan bahsediyorsunuz :D
Lütfen biraz daha açar mısınız var mı tanıdığınız oy kullanan mülteci kardeşleriniz? Var ise kaç tane acaba merak ettim gerçekten :)
**Tarafsız bir yorumdur ben de ülkemde vatandaş veya değil mülteci istemem, sadece merak ediyorum.
Fotoğraf sadece İstanbul'un bir ilçesindeki sandık. Asılı olan seçmen listesinden çekilmiş bir fotoğraf. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 15 Nisan 2023 tarihli açıklamasında 130 bin 914’ü reşit olmak üzere 230 bin 998 bin Suriyelinin Türk vatandaşı olduğunu söyledi. 31 Mart 2022 tarihi itibarıyla olası bir seçim olması durumunda 113 bin 654 Suriyelinin oy kullanma hakkı olduğunu açıklamıştı. Benim kişisel görüşüm bu rakamın çok üzerinde bir oy kullanılmış olabilir ve YSK tam rakam açıklamıyor böyle bir çalışmamız bulunmamaktadır şeklinde söylemde bulunuyor.

Ekler

• 20230529_000234.jpg
    20230529_000234.jpg
    32.9 KB · Hit: 23

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Halk muhalefetin terörist olmadığı anlamadı. Ekonomiyi de tayyibin çökerttiğini bilmiyor. Mültecileri de din kardeşi sanıyor.

Artık muhalefet de iktidarda halk da değişmeli.
Ana muhalefet partisi CHP bu saatten sonra resmen olmasa da fiilen yok hükmündedir. İyip ve Meral Akşener in oy potansiyeli belli bitik MHP ile anca mücadele ebiliyorlar. Ysp/HDP nin giderek zayıfladığı belli oluyor nüfus olarak artmalarına rağmen farklı partilere kayma var. Zafer partisinin geleceğini kestiremiyorum. Recep Tayyip Erdoğan tek başına bütün muhalefet bloğunun içinden geçti. Ekrem'e siyasi yasak gelecek ve kayyum atanacak. 2024 yerel seçimlerinde AKP'nin 81 ilin tamamına yakını alacağına eminim. 1-2 ili alamazlar belki. Bu satten sonra AKP'nin karşısında varlık gösterebilecek bir aday olacağını zannetmiyorum. Bilal Erdoğan, AKP'li bakanlar hatta partiden no name bir aday bile rakibini dağıtır. Amiyane tabirle sağcılar ve solcular arasındaki yarış sağcıların nihayi galibiyetle sonuçlanmıştır. Adamlar 10 kişi bir araya gelip 1 kişiyi dövemediler. Dünyada eşi benzeri var mı bilmiyorum. Bu satten sonra seçimle falan milleti uğraştırmasınlar. Akp'li vekiller cumhurbaşkanını seçsin o yönetsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kıvanç
Halkın kararına saygı duymayı öğrenmeniz lazım. Halk teröristlerin ülkeyi bölmesini istemedi. Ekonomiyi de tayyibin düzelteceğini düşünüyor. Mültecileri de din kardeşi olarak görüyor.
Halk teröristlerin bö- ne anlatıyorsun be! Ter##ist olduğu hiç kanıtı olamayan adama ter##ist dediler ekonomiyi zaten tayyip bozdu düzeltecek diyorlar multecilerde din kardeşi olsaydı karı kızı ozcekimliyiceğine cami ye giderdi..... neyse zaten bizim millet hakediyor 2 sene sonra türkiye g*t olunca fark ederler....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,634
Üyeler
161,104
Son üye
yusuf_bbey1
Top Bottom