Neler Yeni

zor günleri geçtik artık çok daha zor günler bekliyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
takım tutar gibi partitutan partilere tapan put perestler yüzünden
Asıl nedeni o değil Tayyip in karşısındaki Kılıçdaroğlu o olduğu müddetçe kaybetmeye mahkum olur Kılıçdaroğlu nun gizli AKP li olduğunu düşünüyorum

Can...

80+ Platinum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
oda var tabi oda bırakmıyor koltuğu öbürü de
Mesaj otomatik birleştirildi:

aminnn
1. Nedeni bence Kılıçdaroğlu ana muhalefetin acilen baştan aşağı yenilenmesi lazım böyle muhalefet olmaz böyle başarısızlık kabul edilemez akılsız adam ya harbi boş bir adam bu KE.MAL

Can...

80+ Platinum
1. Nedeni bence Kılıçdaroğlu ana muhalefetin acilen baştan aşağı yenilenmesi lazım böyle muhalefet olmaz böyle başarısızlık kabul edilemez akılsız adam ya harbi boş bir adam bu KE.MAL
ben gidip kullanmaya zahmet etmedim zaten az çok belliydi böyle olacağı

GirayHan

80+ Platinum
faizi daha da düşürecek açıklama yaptı günler önce bunlar iyi günlerimiz dolar rahat 30 TL yi görecek bu gidişle bakalım bu millete bu hak zaten o yüzen daha da dibe batmalarını keyifle izleyeceğim keşke elim kopaydı vermeseydim dedikleri günü halatla çekiyorum
1685305894525.png

En İyi Cevap
3
Halkın kararına saygı duymayı öğrenmeniz lazım. Halk teröristlerin ülkeyi bölmesini istemedi. Ekonomiyi de tayyibin düzelteceğini düşünüyor. Mültecileri de din kardeşi olarak görüyor.
Buna aslında katılıyorum ancak suriyelilerin oyları çıkartırsak kazanabilir miydi bunu birinin bana söylemesi lazım.

Can...

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
abi alınmazsan bir şey sorucam, kürt müsün?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ben gidip kullanmaya zahmet etmedim zaten az çok belliydi böyle olacağı
İlk turda belliydi Zaten demokrasi ne derse o oldu yapacak bir şey yok bu saatten sonra zaten 1 hafta sonra unutulur gider kimisi kabul eder kimisi etmez bir kazanan bir kaybeden var futbol maçı da öyle 1 gol ile bile şampiyon olabilirsin 1 oy bile fark olsa kazanan var kaybeden var dünyanın kanunu bu bir kazanan olacak bir kaybeden olacak eşitlik Allah katında sağlanacak o gün gelecek

abi alınmazsan bir şey sorucam, kürt müsün?
Atatürkçü türk milliyetçisiyim ayrımcılık yapamıyor ama saygı duyarım her seçime

Can...

80+ Platinum

WhoCares

80+ Gold
İlk turda belliydi Zaten demokrasi ne derse o oldu yapacak bir şey yok bu saatten sonra zaten 1 hafta sonra unutulur gider kimisi kabul eder kimisi etmez bir kazanan bir kaybeden var futbol maçı da öyle 1 gol ile bile şampiyon olabilirsin 1 oy bile fark olsa kazanan var kaybeden var dünyanın kanunu bu bir kazanan olacak bir kaybeden olacak eşitlik Allah katında sağlanacak o gün gelecek

Atatürkçü türk milliyetçisiyim
o nasıl oluyor bro ? sinan oğancı olarak mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,695
Üyeler
161,114
Son üye
Croxie
Top Bottom