Asıl nedeni o değil Tayyip in karşısındaki Kılıçdaroğlu o olduğu müddetçe kaybetmeye mahkum olur Kılıçdaroğlu nun gizli AKP li olduğunu düşünüyorumtakım tutar gibi partitutan partilere tapan put perestler yüzünden
oda var tabi oda bırakmıyor koltuğu öbürü deAsıl nedeni o değil Tayyip in karşısındaki Kılıçdaroğlu o olduğu müddetçe kaybetmeye mahkum olur Kılıçdaroğlu nun gizli AKP li olduğunu düşünüyorum
aminnnekmek 100 TL olur inş
1. Nedeni bence Kılıçdaroğlu ana muhalefetin acilen baştan aşağı yenilenmesi lazım böyle muhalefet olmaz böyle başarısızlık kabul edilemez akılsız adam ya harbi boş bir adam bu KE.MALoda var tabi oda bırakmıyor koltuğu öbürü de
Mesaj otomatik birleştirildi:
aminnn
ben gidip kullanmaya zahmet etmedim zaten az çok belliydi böyle olacağı1. Nedeni bence Kılıçdaroğlu ana muhalefetin acilen baştan aşağı yenilenmesi lazım böyle muhalefet olmaz böyle başarısızlık kabul edilemez akılsız adam ya harbi boş bir adam bu KE.MAL
faizi daha da düşürecek açıklama yaptı günler önce bunlar iyi günlerimiz dolar rahat 30 TL yi görecek bu gidişle bakalım bu millete bu hak zaten o yüzen daha da dibe batmalarını keyifle izleyeceğim keşke elim kopaydı vermeseydim dedikleri günü halatla çekiyorum
Buna aslında katılıyorum ancak suriyelilerin oyları çıkartırsak kazanabilir miydi bunu birinin bana söylemesi lazım.Halkın kararına saygı duymayı öğrenmeniz lazım. Halk teröristlerin ülkeyi bölmesini istemedi. Ekonomiyi de tayyibin düzelteceğini düşünüyor. Mültecileri de din kardeşi olarak görüyor.
abi alınmazsan bir şey sorucam, kürt müsün?1. Nedeni bence Kılıçdaroğlu ana muhalefetin acilen baştan aşağı yenilenmesi lazım böyle muhalefet olmaz böyle başarısızlık kabul edilemez akılsız adam ya harbi boş bir adam bu KE.MAL
İlk turda belliydi Zaten demokrasi ne derse o oldu yapacak bir şey yok bu saatten sonra zaten 1 hafta sonra unutulur gider kimisi kabul eder kimisi etmez bir kazanan bir kaybeden var futbol maçı da öyle 1 gol ile bile şampiyon olabilirsin 1 oy bile fark olsa kazanan var kaybeden var dünyanın kanunu bu bir kazanan olacak bir kaybeden olacak eşitlik Allah katında sağlanacak o gün gelecekben gidip kullanmaya zahmet etmedim zaten az çok belliydi böyle olacağı
Atatürkçü türk milliyetçisiyim ayrımcılık yapamıyor ama saygı duyarım her seçimeabi alınmazsan bir şey sorucam, kürt müsün?
abi o öyle olmuyor ama sen bilirsinAtatürkçü türk milliyetçisiyim
o nasıl oluyor bro ? sinan oğancı olarak mı ?İlk turda belliydi Zaten demokrasi ne derse o oldu yapacak bir şey yok bu saatten sonra zaten 1 hafta sonra unutulur gider kimisi kabul eder kimisi etmez bir kazanan bir kaybeden var futbol maçı da öyle 1 gol ile bile şampiyon olabilirsin 1 oy bile fark olsa kazanan var kaybeden var dünyanın kanunu bu bir kazanan olacak bir kaybeden olacak eşitlik Allah katında sağlanacak o gün gelecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Atatürkçü türk milliyetçisiyim