Neler Yeni

zor günleri geçtik artık çok daha zor günler bekliyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
En İyi Cevap
3

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Can...

80+ Platinum
Sınan Ogan a oy verdim evet bu ikisi karşısında Muharrem İnce olsaydı ona verecektim olmadı Sinan Ogan a verdim ikinci turda oy kullanmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tm söyledim Türküm
bende SOĞANA attım birinci tur

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
En İyi Cevap
3
Benim içim çok rahat oy kullanmadım çünkü benim görüşüm her iki liderde de yok
Yani seni anlıyorum ancak sığınmacıların daha 2 hafta önce arkadaşıma yaptığı şeyleri gördükten sonra yaptığınız şeyin çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Umarım bu kötülükler yakınlarınızın başına gelmeden bilinçlenirsiniz.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
bende SOĞANA attım birinci tur
soğan gerçek milliyetçi olsaydı her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık, türkçülüğü doğru bulmuyoruz gibi açıklamalar yapan siyasal islamcılara destek vermezdi. hüdapar dan bahsetmiyorum bile.

Can...

80+ Platinum
soğan gerçek milliyetçi olsaydı her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık, türkçülüğü doğru bulmuyoruz gibi açıklamalar yapan siyasal islamcılara destek vermezdi. hüdapar dan bahsetmiyorum bile.
bilsem atarmıydım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yani seni anlıyorum ancak sığınmacıların daha 2 hafta önce arkadaşıma yaptığı şeyleri gördükten sonra yaptığınız şeyin çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Umarım bu kötülükler yakınlarınızın başına gelmeden bilinçlenirsiniz.
Ben bilinçli bir seçmenim parti tutar gibi lider tutman parti tutman hiçbir parti ile üyeliğim yok olmadı olmaz da eğer gerçekten yapılacak bir seçim olsaydı yapardım Kemal Kılıçdaroğlu hata yaptığı müddetçe de başarılı olamaz

WhoCares

80+ Gold
aaa çok ayip din kardeşimiz dediler olur mu öyle şey vallaha gönderirlerse günahmış

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Batuhan
Dalga geçtikleri Kemal Kılıçdaroğlu'nu bütün medya TRT ve basın ellerinde Suriyeli, kaçak ve mülteci Türkçe bilmeyen insanların oylarıyla zor geçtiler. TRT sadece seçim dönemi 48 saat Recep Tayyip Erdoğan'a 32 dakika Kemal Kılıçdaroğlu'na haber olarak yer verdi. Bütün bakanlıkların seferberliği ve devlet imkanlarıyla 2 milyon küsür fazla oy alarak kazandılar. Seçimler daha adil bir ortamda devletin imkanları kullanılmadan sahte broşür ve iftiralar altında olmasaydı ve özellikle seçimlerde Türkçe bilmeyen Araplar ve mülteciler ile ülkedeki enflasyon ve ekonomik şartlardan habersiz yurtdışı seçmeninin bilinçsizliği olmasaydı seçimi Kemal Kılıçdaroğlu rahat bir şekilde kazanabilirdi. Kendisinin aday olmasını doğru bulmasam da bu şartlara rağmen iyi mücadele ve oy oranı aldı. Yani bana göre güzel üslup saygılı bir tutumla elinden geleni yaptı. Başka bir adayın da bu tablo karşısında kesin kazanacağı meçhuldü.
Seçim sonucuna gelirsek; TÜRKİYE kaybetti, Suriyeli, Afganistanlı, Pakistanlı mülteciler kazandı.

Son düzenleme:
Top Bottom