DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
o zaman pek saygı duyulası bir tarafı yok şahsen.net kaybeder di aga
o zaman pek saygı duyulası bir tarafı yok şahsen.net kaybeder di aga
Benim içim çok rahat oy kullanmadım çünkü benim görüşüm her iki liderde de yokabi o öyle olmuyor ama sen bilirsin
Abi ben siyasi görüşünü sormadım ki ? Kürt müsün onu soruyorum.Benim içim çok rahat oy kullanmadım çünkü benim görüşüm her iki liderde de yok
Sınan Ogan a oy verdim evet bu ikisi karşısında Muharrem İnce olsaydı ona verecektim olmadı Sinan Ogan a verdim ikinci turda oy kullanmadımo nasıl oluyor bro ? sinan oğancı olarak mı ?
Tm söyledim TürkümAbi ben siyasi görüşünü sormadım ki ? Kürt müsün onu soruyorum.
bende SOĞANA attım birinci turSınan Ogan a oy verdim evet bu ikisi karşısında Muharrem İnce olsaydı ona verecektim olmadı Sinan Ogan a verdim ikinci turda oy kullanmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tm söyledim Türküm
Soğan değil MHP nin başına geçecek ümit Özdağ ve onun amacı farklı Ümit Özdağ da bitti mi zannediyorsunbende SOĞANA attım birinci tur
Yani seni anlıyorum ancak sığınmacıların daha 2 hafta önce arkadaşıma yaptığı şeyleri gördükten sonra yaptığınız şeyin çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Umarım bu kötülükler yakınlarınızın başına gelmeden bilinçlenirsiniz.Benim içim çok rahat oy kullanmadım çünkü benim görüşüm her iki liderde de yok
soğan gerçek milliyetçi olsaydı her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık, türkçülüğü doğru bulmuyoruz gibi açıklamalar yapan siyasal islamcılara destek vermezdi. hüdapar dan bahsetmiyorum bile.bende SOĞANA attım birinci tur
bilsem atarmıydımsoğan gerçek milliyetçi olsaydı her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık, türkçülüğü doğru bulmuyoruz gibi açıklamalar yapan siyasal islamcılara destek vermezdi. hüdapar dan bahsetmiyorum bile.
Ben bilinçli bir seçmenim parti tutar gibi lider tutman parti tutman hiçbir parti ile üyeliğim yok olmadı olmaz da eğer gerçekten yapılacak bir seçim olsaydı yapardım Kemal Kılıçdaroğlu hata yaptığı müddetçe de başarılı olamazYani seni anlıyorum ancak sığınmacıların daha 2 hafta önce arkadaşıma yaptığı şeyleri gördükten sonra yaptığınız şeyin çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Umarım bu kötülükler yakınlarınızın başına gelmeden bilinçlenirsiniz.
aaa çok ayip din kardeşimiz dediler olur mu öyle şey vallaha gönderirlerse günahmışYani seni anlıyorum ancak sığınmacıların daha 2 hafta önce arkadaşıma yaptığı şeyleri gördükten sonra yaptığınız şeyin çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Umarım bu kötülükler yakınlarınızın başına gelmeden bilinçlenirsiniz.