Galatasaray8
80+ Bronze
Cilt Doktorum verdi Zoretanin baya bir yan etkisi varmış.Tavsiyesi olan var mı ?
çok fazla olumsuz yorum var ama aklıma takıldıcilt doktorun vermiş biz nasıl bi yorumda bulunabiliriz ? mecbur kullanıcaksın işte
doktor kontrolünde kullanacağın için yan etki olsa bile sorun olmaz ona göre bi tedavi izler çok dert etmeçok fazla olumsuz yorum var ama aklıma takıldı
Tamam aklıma koydum devam edicem içmeye artık sonu beni daha mutlu edicek çünküdoktor kontrolünde kullanacağın için yan etki olsa bile sorun olmaz ona göre bi tedavi izler çok dert etme
aslında daha çok artış olursa diye korkuyordum ama neyse olursa gider bildiririm.yan etki olursa doktora bildirirsin o da ilacı değiştirir veya direkt kullanmayı bırakmanı söyler.
sıradan bir sivilce ilacı değil yoğun sivilceleri ve iltihabı olanlar için ve aşırı kuvvetli çok fazla yan etkisi olan ilaç burun kanaması vs yapıyor. zaten ilaci verirken imzanı filan istiyolar sorumluluk kabul etmiyolarcilt doktorun vermiş biz nasıl bi yorumda bulunabiliriz ? mecbur kullanıcaksın işte
imza atmadım.sıradan bir sivilce ilacı değil yoğun sivilceleri ve iltihabı olanlar için ve aşırı kuvvetli çok fazla yan etkisi olan ilaç burun kanaması vs yapıyor. zaten ilaci verirken imzanı filan istiyolar sorumluluk kabul etmiyolar
ben özel hastanenin doktoruna gittim benden almışlardıimza atmadım.