Neler Yeni

Zoretanin kullanan var mı?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
cilt doktorun vermiş biz nasıl bi yorumda bulunabiliriz ? mecbur kullanıcaksın işte

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yan etki olursa doktora bildirirsin o da ilacı değiştirir veya direkt kullanmayı bırakmanı söyler.

falcon10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
göktuğ göçer
bende kullanıyordum yüzümdeki sivilceler için 2 aydan sonra aşırı yan etki yapmaya başladı bıraktım

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
Kullandım yan etki bir şey olmadı faydası oldu

falcon10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
göktuğ göçer
cilt doktorun vermiş biz nasıl bi yorumda bulunabiliriz ? mecbur kullanıcaksın işte
sıradan bir sivilce ilacı değil yoğun sivilceleri ve iltihabı olanlar için ve aşırı kuvvetli çok fazla yan etkisi olan ilaç burun kanaması vs yapıyor. zaten ilaci verirken imzanı filan istiyolar sorumluluk kabul etmiyolar

Galatasaray8

80+ Bronze
sıradan bir sivilce ilacı değil yoğun sivilceleri ve iltihabı olanlar için ve aşırı kuvvetli çok fazla yan etkisi olan ilaç burun kanaması vs yapıyor. zaten ilaci verirken imzanı filan istiyolar sorumluluk kabul etmiyolar
imza atmadım.

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eren Akgül
1 Seneye yakın kullandım ne yazdığına bakmayın sonunda pürüssüz bir cilde sahip oluyorsunuz
Bel ağrısı vs yan etkisi olacak fakat doktorunuz boşuna vermiyor size demekki akneniz var
Akne hayat boyu yanınızda olacak eğer zöretanın kullanmazsanız bu yüzden kullanmayı bırakmayın kaç mg diyorsa o derecede kullanın

Top Bottom