Neler Yeni

Zorunlu askerlik hizmetinden muaf oldum

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
yunusemre
kas ve iskelet sistemi problemleri madde 58 b dilimi 2. dize incele dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

femur kemigi kendi etrafinda donmus mu ona da baktir femoral anteversiyon gibi durumlar mevcut mu varsa onlari da eklettir raporlara
hocam pekı seyı merak edıyorum doktorum onumuzdekı yaz amelıyat olursam ıyı olucagını soyledı amelıyat olduktan sonra bu durum ortadan kalkıyomu yoksa devammı edıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim Tanır
hocam pekı seyı merak edıyorum doktorum onumuzdekı yaz amelıyat olursam ıyı olucagını soyledı amelıyat olduktan sonra bu durum ortadan kalkıyomu yoksa devammı edıyor?
kalca cikiginda protez takiyorlar ama sende kemik asimetrisinden kaynakli bir problem varsa kemigi kirip olması gereken yerine cekip kemik yamuk kaynamasin diye platin takarlar duzelirsin yani tecrubeli bir doktorun elleri altinda rahat ol ama 3 ay falan ayaginin altina tam basmana izin vermezler oyle bir senaryoda haberin olsun

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
yunusemre
kalca cikiginda protez takiyorlar ama sende kemik asimetrisinden kaynakli bir problem varsa kemigi kirip olması gereken yerine cekip kemik yamuk kaynamasin diye platin takarlar duzelirsin yani tecrubeli bir doktorun elleri altinda rahat ol ama 3 ay falan ayaginin altina tam basmana izin vermezler oyle bir senaryoda haberin olsun
anladım tesekkur ederım o halde askere alırlar o zaman degılmı?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,562
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam bende skolyoz var cobb açısı verilmedi göğsümde en fazla yamukluk var ama sırt boyu devam edecek şekilde baştan sona eğrisi var. Çok fazla ağrı yapıyor C grubu skolyoz olarak geçiyor. Daha önce böbreklerden anjiyo olmuşluğum var şuan rahatsızlık vermese de. Sonuç ne olur sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,806
Üyeler
163,883
Son üye
goblincix
Top Bottom