Neler Yeni

Çözüldü✓ ZOTAC 3070ti 16.998TL

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Biri garantili biri garantisiz. Diğerinde geldi gelmedi derdi.
Bunda ise alıyorsun yarın kapında.
1k için bozulacak mı diye girdiğin strese deymez.
konu acildiginda fiyat yoktu konu guncellenmis dostum basliktaki fiyat gayet iyi lafimiz yok ona

bu arada bu kadar garantiyi dert edip de forumun %80'inin amazon japonyadan alinma gpu kullanmasi ayri bir ironik

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,543
İsim
Oğuz Oğuz
konu acildiginda fiyat yoktu konu guncellenmis dostum basliktaki fiyat gayet iyi lafimiz yok ona

bu arada bu kadar garantiyi dert edip de forumun %80'inin amazon japonyadan alinma gpu kullanmasi ayri bir ironik
Valla bilemem bendeki 3070 Tr garantili.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
@Abdullah Hacıgül Hocam neden hahaha attiniz ki? Ben o mesaji yazdigimda konu basliginda fiyati yazmiyordu sadece abdullah hacigul 3070 ti icin guzel fiyat cekecegi haberini paylasti gibisinden bir sey yazmisti konu sahibi. Ki baslik duzeltildikten sonra ve diger arkadaslar da konuya yazinca fiyatin girildigini gordum ve yaptiginiz fiyat da gayet iyi olmus ustelik tr garantili. bence bu kadar agresif olmamalisiniz boyle basit bir cumle bile sizi hahaha atacak kadar sinirlendirmemeli

Sir Cem T-oker

80+ Gold
@Abdullah Hacıgül Hocam neden hahaha attiniz ki? Ben o mesaji yazdigimda konu basliginda fiyati yazmiyordu sadece abdullah hacigul 3070 ti icin guzel fiyat cekecegi haberini paylasti gibisinden bir sey yazmisti konu sahibi. Ki baslik duzeltildikten sonra ve diger arkadaslar da konuya yazinca fiyatin girildigini gordum ve yaptiginiz fiyat da gayet iyi olmus ustelik tr garantili. bence bu kadar agresif olmamalisiniz boyle basit bir cumle bile sizi hahaha atacak kadar sinirlendirmemeli
hocam siz yazdığınızda fiyat belli değildi 1 dk sonra fiyat belirlendi. 2dk sonra İhtiyacı olan faydalansın diye fiyatını yazdım başlığa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence hahah atmasında bir sorun yok ama sizin görüşünüz farklı olabilir.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
hocam siz yazdığınızda fiyat belli değildi 1 dk sonra fiyat belirlendi. 2dk sonra İhtiyacı olan faydalansın diye fiyatını yazdım başlığa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence hahah atmasında bir sorun yok ama sizin görüşünüz farklı olabilir.
ortada gorus farki yok yanlis anlasilma var

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,079
Üyeler
168,233
Son üye
4Naks