Neler Yeni

Zotac 4060 16gb/Intel 14400f Vatan sistem nasıldır?Bileşenler ne olmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mevzi
Bütçe
37000

Sistemde işlemciyi, rami ve kasayı kesin değiştiricem.
Anakartlardan hangisini seçmem gerek onu bilmiyorum. Birde bu sisteme sıvı soğutma eklemeye gerek var mı? Varsa çok etkisi olur mu? Birde bu sistemle birlikte monitörde alıcam.7000 lira bandında Vatan'dan kavisli bir monitör önerisi olanlar önerilerinizi bekliyorum.(Genelde fps oyunları oynuyorum)

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,279
İsim
Emre siyah
Sistemi sadece kasa ve ram özelleştirmesi ile alabilirsiniz güzel fiyatı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

kavisli adam akıllı monitor bulmak zor bu arada özellikle de fps oyunları için

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mevzi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam oynadığım oyun (Squad) daha çok işlemciye bindiğinden dolayı 14400f tercih ettim, yoksa 12400f baya baya iş görürdü. Ama yinede test videolarına iyice bi bakıp değerlendirmem lazım, pek bi farkları yoksa dediğinizi yaparım.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Ümit
Mesaj otomatik birleştirildi:

kavisli adam akıllı monitor bulmak zor bu arada özellikle de fps oyunları için
Özelleştirme neler yapılmalı hocam mesela işlemciye gerek var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mevzi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özelleştirme neler yapılmalı hocam mesela işlemciye gerek var mı

Ramleri 32 kasayı ise Thermaltake ile değistiricem. İşlemcilerde pek bir performans farkı göremedim. Karşılaştırmalarda değerler nerdeyse aynı, 14400f'in ne açıdan 12400f'den daha iyi bi yanı var mesela ona göre seçim yaparım.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Ümit
Ramleri 32 kasayı ise Thermaltake ile değistiricem. İşlemcilerde pek bir performans farkı göremedim. Karşılaştırmalarda değerler nerdeyse aynı, 14400f'in ne açıdan 12400f'den daha iyi bi yanı var mesela ona göre seçim yaparım.
Vallahi bir haftadır araştırıyorum en iyi sistem bu paraya , 16 GB ekran kartı falan gayet iyi. o zaman kasa ve ram yükseltip alalım yarın bir şey çıkmaz bence milleti uyutuyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mevzi
Vallahi bir haftadır araştırıyorum en iyi sistem bu paraya , 16 GB ekran kartı falan gayet iyi. o zaman kasa ve ram yükseltip alalım yarın bir şey çıkmaz bence milleti uyutuyorlar.
Valla dediğinin aynısını düşünüyorum, Cuma indirimleri uyutmadan farksız. O sistemler uygun fiyatta çıksa bile fiziksel olarak gidip bayiden alması çok zor, yarım saatte bitirirler hepsini. En iyi f/p sistem bence bu.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Ümit
Valla dediğinin aynısını düşünüyorum, Cuma indirimleri uyutmadan farksız. O sistemler uygun fiyatta çıksa bile fiziksel olarak gidip bayiden alması çok zor, yarım saatte bitirirler hepsini. En iyi f/p sistem bence bu.
kankam 16 GB ekran kartlı 4060 ti sistem yok bu paralara. Bekleme yapanlar alıp geçsinler bundan iyisi çıkmaz yarın.

Top Bottom