Neler Yeni

🔥İndirim Zotac GAMING GeForce RTX 3050 Twin Edge OC 8GB - 6200 TL

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Normal fiyat.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Bu olayın çok defa konusu açıldı girip okuyabilirsin.
Geçen gün aynı model 6300TL'den satılıyordu. Gidip garantisiz karta bu parayı vermeyin.
hocam sen oku bence çünkü ben biliyorum neyin ne olduğunu. Garantisiz diyorsun boş yapıyorsun, 2 yıl Amazon garanti veriyor. Kullanıcı hatası haricinde ithalat ücretini keserek kalanı iade ediyorlar. Neyin boşunu yapıyorsun böyle konuşarak anlamıyorum, yok garantisiz, yok konusu açıldı okuyabilirsin, bilmiyorsan yorum yapma.

EXELANS23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusuf Çinar
şimdi ben bu kartam alsam bankadan kendim taksitlendirsem oluyor mu çünkü yurtdışı ürünlerine sonradan taksitlendirme olmuyor normalde

Knispel

80+ Bronze
hocam sen oku bence çünkü ben biliyorum neyin ne olduğunu. Garantisiz diyorsun boş yapıyorsun, 2 yıl Amazon garanti veriyor. Kullanıcı hatası haricinde ithalat ücretini keserek kalanı iade ediyorlar. Neyin boşunu yapıyorsun böyle konuşarak anlamıyorum, yok garantisiz, yok konusu açıldı okuyabilirsin, bilmiyorsan yorum yapma.
Amazonun yaptığı 2 senelik garanti sadece ekran kartının fiyatı. Geriye kalan vergileri amazon ödemiyor.
Bu linkteki kart 6162tl olarak gözüküyor fakat 1k lık vergi alınıyor o vergi sana geri verilmiyor o yüzden insanlar Türkiye garantili ürünler almak istiyor.
Edit:
Tahmini İthalat Ücreti Depozitosu:
971,12 TL Bahsettiğim vergi bu
Örneğin 2 sene sonra bu ekran kartı bozulduğu vakit geri göndermek istediğinde sana kalan düşük miktar bütçe ile bu ekran kartının aynısını aynı fiyata Türkiyede bulabileceğine inanıyor musun?

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Amazonun yaptığı 2 senelik garanti sadece ekran kartının fiyatı. Geriye kalan vergileri amazon ödemiyor.
Bu linkteki kart 6162tl olarak gözüküyor fakat 1k lık vergi alınıyor o vergi sana geri verilmiyor o yüzden insanlar Türkiye garantili ürünler almak istiyor.
Edit:
Örneğin 2 sene sonra bu ekran kartı bozulduğu vakit geri göndermek istediğinde sana kalan düşük miktar bütçe ile bu ekran kartının aynısını aynı fiyata Türkiyede bulabileceğine inanıyor musun?
sana kalan düşük bütçe dediğin 6100 TL - 971 TL den 5100 TL oluyor. Bu mu düşük? Ülke içindeki çoğu teknik servis kullanıcı hatası diyip geri yolluyor ama Amazon müşterisini kolay kolay mağdur etmez.

2 Sene sonra kart bozulduğunda ve teknik servise gönderdiğinde sana yeni 4000 serisi kart vereceklerini mi sanıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana kalan düşük bütçe dediğin 6100 TL - 971 TL den 5100 TL oluyor. Bu mu düşük? Ülke içindeki çoğu teknik servis kullanıcı hatası diyip geri yolluyor ama Amazon müşterisini kolay kolay mağdur etmez.

2 Sene sonra kart bozulduğunda ve teknik servise gönderdiğinde sana yeni 4000 serisi kart vereceklerini mi sanıyorsun?
ki amazonun 9100 TL ye aldığım asus tuf rtx 3070 ti ekran kartına 1000 TL gümrük iadesi yapmışlığı var, 6100 TL ye aldığın karta da yarın iade yapabilir. Sanki ülkedeki tüm teknik servisler 10 numara 5 yıldız müşteri memnuniyetini düşünüyor da bana savunuyorsunuz. Anlam veremiyorum.

Knispel

80+ Bronze

ki amazonun 9100 TL ye aldığım asus tuf rtx 3070 ti ekran kartına 1000 TL gümrük iadesi yapmışlığı var, 6100 TL ye aldığın karta da yarın iade yapabilir. Sanki ülkedeki tüm teknik servisler 10 numara 5 yıldız müşteri memnuniyetini düşünüyor da bana savunuyorsunuz. Anlam veremiyorum.
Size geri gümrük iadesi yaptıklarına inanmıyorum. Orada kural diye bir şey var amazon sizin babanızın oğlu değil neden versin gümrük vergisini?

Kullanıcı hatası haricinde ithalat ücretini keserek kalanı iade ediyorlar.
Burada da böyle yazmışsın.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Size geri gümrük iadesi yaptıklarına inanmıyorum. Orada kural diye bir şey var amazon sizin babanızın oğlu değil neden versin gümrük vergisini?

Burada da böyle yazmışsın.
iade.jpeg

Bezos babamın oğlu olduğu için 1387 TL yi iade etti hocam.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
Boş yapan sensin maalesef, arkadaş gerekli cevabı vermiş. Daha fazla da boş muhabbete girmeyeceğim, iyi forumlar.
Edit:

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Boş yapan sensin maalesef, arkadaş gerekli cevabı vermiş. Daha fazla da boş muhabbete girmeyeceğim, iyi forumlar.
2 yıl Amazon garantili (iade garantisi olsa bile garanti sonuçta) gelip garantisiz diye yazarak boşun en büyüğünü sen yaptın. Attığım ekran görüntüsünden sonra cevap veremedi o arkadaşın. Ürünün fiyatı bana uygundur sana değildir, Amazonun garantisi bana iyidir sana kötüdür, bunlar tartışılır da gelip böyle bilmeden boş boş konuşmalarınız efsane.

Knispel

80+ Bronze
2 yıl Amazon garantili (iade garantisi olsa bile garanti sonuçta) gelip garantisiz diye yazarak boşun en büyüğünü sen yaptın. Attığım ekran görüntüsünden sonra cevap veremedi o arkadaşın. Ürünün fiyatı bana uygundur sana değildir, Amazonun garantisi bana iyidir sana kötüdür, bunlar tartışılır da gelip böyle bilmeden boş boş konuşmalarınız efsane.
Ne cevap verilmesini bekliyorsun ben orada inanmadığımı belirttim daha sonra fotoğraf atarak kanıtladın. Bu arada garanti dediğimiz şey ürünü yollayıp bize paranın geri iade edilmesi değil bu garanti SAYILMAZ. Garanti ya yenisini gönderir yada sorunu çözüp gönderir. Benim aldığım ürünün fiyatı 4k ise 2 sene sonra iade etmek istediğimde yine aynı ürünün fiyatının daha fazla artmayacağının garantisini bana kim verecek?

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Hayır şeyi anlamıyorum. Cidden ülkenin saçma sapan servislerinde her şey normalmiş de TR olsun diye dolanıyorsunuz ortalıkta. GTX 1650 ekran kartını garantiye gönderdim 2 bin tl masraf çıkardılar. Amazondan kartı garantiye gönderdim gümrük parasını düşüp kalan parayı hesaba iade ettiler gittim indirimden hemen bitane daha aldım. Ayrıca arkadaşın dediği gibi kartı aldırken orda görünen gümrük vergisi en yüksek tutar oluyor. Gümrükte ücret daha düşük çıkarsa amazon iade ediyor. İşin aslı ben gidip saçma sapan firmalardan (itopya,gaming gen ıvır zıvır) amazondan alıyorum artık. En azından 6k lık ürünün 5 k sının iade olarak geri alabileceğimi net şekilde biliyorum. Saçma sapan firmaların 4k lık karttan 2k tamir ücreti istediğinide biliyorum. Ayrıca 30 yaşıyandayım çocuklugumdan veri bilgisayar toplarım hayatımda ilkkez bir kartı garanti ye gönderdim. Garanti dediğiniz şey okadar da önemli bişey değil ki olsa bile garantiniz işte benim gibi firmalar kullancı hatası adı altında kartın yarı fiyatını tamir olarak talep ediyorlar.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Hayır şeyi anlamıyorum. Cidden ülkenin saçma sapan servislerinde her şey normalmiş de TR olsun diye dolanıyorsunuz ortalıkta. GTX 1650 ekran kartını garantiye gönderdim 2 bin TL masraf çıkardılar. Amazondan kartı garantiye gönderdim gümrük parasını düşüp kalan parayı hesaba iade ettiler gittim indirimden hemen bitane daha aldım. Ayrıca arkadaşın dediği gibi kartı aldırken orda görünen gümrük vergisi en yüksek tutar oluyor. Gümrükte ücret daha düşük çıkarsa amazon iade ediyor. İşin aslı ben gidip saçma sapan firmalardan (itopya,gaming gen ıvır zıvır) amazondan alıyorum artık. En azından 6k lık ürünün 5 k sının iade olarak geri alabileceğimi net şekilde biliyorum. Saçma sapan firmaların 4k lık karttan 2k tamir ücreti istediğinide biliyorum. Ayrıca 30 yaşıyandayım çocuklugumdan veri bilgisayar toplarım hayatımda ilkkez bir kartı garanti ye gönderdim. Garanti dediğiniz şey okadar da önemli bişey değil ki olsa bile garantiniz işte benim gibi firmalar kullancı hatası adı altında kartın yarı fiyatını tamir olarak talep ediyorlar.
Vallahi hocam anlatmak istediklerimi o kadar güzel anlattınız ki okurken başka bir aleme geçtim. Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum kaçtır, "Garantisiz" dedikleri kart bir çok garantili karttan daha garantili, arkasında Amazon var çünkü ama bir güruh inatla anlamak istemiyor bunu. Teşekkür ediyorum bu cevabınız için.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Dün sanırım son tebilon ürününü ben aldım akşam deneyeceğim kısmetse
Bende ordan aldım fakat sistemin ilk parçası olduğu için daha deneme şansım olmadı. Bakalım nasıl yapacam

Top Bottom