Neler Yeni

🔥İndirim Zotac GAMING GeForce RTX 3050 Twin Edge OC 8GB - 6200 TL

EXELANS23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusuf Çinar
hocam sen oku bence çünkü ben biliyorum neyin ne olduğunu. Garantisiz diyorsun boş yapıyorsun, 2 yıl Amazon garanti veriyor. Kullanıcı hatası haricinde ithalat ücretini keserek kalanı iade ediyorlar. Neyin boşunu yapıyorsun böyle konuşarak anlamıyorum, yok garantisiz, yok konusu açıldı okuyabilirsin, bilmiyorsan yorum yapma.
Hocam ben bu kartı aldım da tahmini teslimat süresi çok geç görünüyor okadar geç gelir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallahi hocam anlatmak istediklerimi o kadar güzel anlattınız ki okurken başka bir aleme geçtim. Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum kaçtır, "Garantisiz" dedikleri kart bir çok garantili karttan daha garantili, arkasında Amazon var çünkü ama bir güruh inatla anlamak istemiyor bunu. Teşekkür ediyorum bu cevabınız için.
Hocam bu kartı aldım ben ama sizce kaç güne gelir tahmini teslimat süresi çok geç görünüyor

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Hocam ben bu kartı aldım da tahmini teslimat süresi çok geç görünüyor okadar geç gelir mi

Hocam bu kartı aldım ben ama sizce kaç güne gelir tahmini teslimat süresi çok geç görünüyor
hocam tahmini teslimat süreleri güncelleniyor, e-posta ile siz bilgi verirler. Dilerseniz müşteri hizmetlerini arayarak da sorabilirsiniz ancak 1 mayıstan sonra gelecek olursa gümrük sıkıntı olur. 1 mayıstan önce gelip gelmemesine göre iptal edebilirsiniz.

EXELANS23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusuf Çinar
hocam tahmini teslimat süreleri güncelleniyor, e-posta ile siz bilgi verirler. Dilerseniz müşteri hizmetlerini arayarak da sorabilirsiniz ancak 1 mayıstan sonra gelecek olursa gümrük sıkıntı olur. 1 mayıstan önce gelip gelmemesine göre iptal edebilirsiniz.
1 Mayıs'ta çok erken bir süre değil ama bekleyecez mecbur

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar

Hayırlı olsun benim kart 10. günde elime ulaşmıştı ürünler genelde tahmini teslimattan önce geliyor.

Top Bottom