Ben değişirimAsus tuf 3 rx5700xt ekran kartımı ısınıyor diye zotac gtx1080 ile takaslicam sizce takaslamalimiyim ?
İyice araştır alırken çünkü 1080 zaten güçlü bir kart ve adam sana üstüne para veriyor neden acaba?Asus tuf 3 rx5700xt ekran kartımı ısınıyor diye zotac gtx1080 ile takaslicam sizce takaslamalimiyim ?
Üstüne bı miktar para verebilirmiş ve 6 aylıkmış
Benimki Side 1 aylık
1080 i mining de kullanıcagini sanmiyorum ama genede bi sorayımİyice araştır alırken çünkü 1080 zaten güçlü bir kart ve adam sana üstüne para veriyor neden acaba?
Dikkatlice derecelerine bak bir de dikkat et mining olmasın.
1080 i mining de kullanıcagini sanmiyorum ama genede bi sorayım
Testlerine baktım internette 1080 daha iyi5700XT daha güçlü bir kart fakat üstüne para veriyor ise... sağlam test ederek ve sağlıklı olup olmadığını kesinleştirerek takas edilebilir.
Dostum bence hiç gerek yok 1 aylıkmış sistemin ne güzel işte üstüne vereceği de fazla bir tutar olacağını sanmıyorum ki değmez zatenTestlerine baktım internette 1080 daha iyi
Asus tuf 3 rx5700xt ekran kartımı ısınıyor diye zotac gtx1080 ile takaslicam sizce takaslamalimiyim ?
Üstüne bı miktar para verebilirmiş ve 6 aylıkmış
Benimki Side 1 aylık
500 lira veriyor ve ikimizde bursadayiz Sıkıntı olmaz benceDostum bence hiç gerek yok 1 aylıkmış sistemin ne güzel işte üstüne vereceği de fazla bir tutar olacağını sanmıyorum ki değmez zaten
Çoook yakınlar 1-5 fps oynuyor arada.Bu arada bende baktım ama markası markasına bir test yok bu yüzden tam bir yorum yapmak zor.Testlerine baktım internette 1080 daha iyi
Oyun testlerini iste sonra da kendin oyun testi yap birde öyle bak pek fark yoksa al 1080 iyi bir kart ama 5700xt de yeni bir kartMesaj otomatik birleştirildi:
500 lira veriyor ve ikimizde bursadayiz Sıkıntı olmaz bence