Neler Yeni

Zotac marka 3070 mi? Asus marka 3060ti mı? Almalıyım.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Palit bende gördüm ama Zotac markası daha iyi gibi geldi kalite olarak görünüşü palit daha iyi ama birde servis kısmınada bakıyorum sorun yaşarsam diye zotac palet gibi markalar asus msi gibi değil sonuçta.
Zotac normalde iyi marka ama Twin olan 2 fanlı modeli çok iyi değil. inno3D veya Palit beğenmiyorsanız ona yapabileceğim bir şey yok ama Zotac Twin’den çok daha iyiler

Burhan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burhan
Tüm kartlar zaten Türkiyede bakılıyor. ServisPoint, Eksa, Vektron gibi distribütörler tarafından. O yüzden Türkiyede yaşadığımız için her kartın garanti olayı birbirine çok benzer
Anladım bu markalar zaten yapısını değil soğutma kısmını yapıyorlar değil mi? İçinde kullanılan malzeme Nvidia üretimine ait?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Anladım bu markalar zaten yapısını değil soğutma kısmını yapıyorlar değil mi? İçinde kullanılan malzeme Nvidia üretimine ait?
Evet markalar sadece dış soğutmayı tasarlıyor. Yoksa hepsinin içi Nvidia

Burhan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burhan
Zotac normalde iyi marka ama Twin olan 2 fanlı modeli çok iyi değil. inno3D veya Palit beğenmiyorsanız ona yapabileceğim bir şey yok ama Zotac Twin’den çok daha iyiler
Ben şuan Zotac pek güvenemiyorum inno3D veya Palit'e göre Zotac 2'sinden de daha kaliteli görünüm olacakta sağlam duruyor inno3D ve Palit pazarda çürümüş mal gibi duruyor.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben şuan Zotac pek güvenemiyorum inno3D veya Palit'e göre Zotac 2'sinden de daha kaliteli görünüm olacakta sağlam duruyor inno3D ve Palit pazarda çürümüş mal gibi duruyor.
Siz bilirsiniz. Dediğim gibi gayet iyiler ama marka önyargınız varsa bir şey diyemem

Burhan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burhan
Evet markalar sadece dış soğutmayı tasarlıyor. Yoksa hepsinin içi Nvidia
Peki teşekkür ederim bu hafta takip edeyim o zaman stokları 3070 alabilirsem alırım önceliğim 3060 ti ama 5 bin tl aşağısında olursa Asus tuf modelini almak istiyorum aslında ama fiyatlar değişiyor hep artarsa 3060ti vermektense 3070 alsam daha iyi olcak gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz bilirsiniz. Dediğim gibi gayet iyiler ama marka önyargınız varsa bir şey diyemem
Açıkçası hiç birini kullanmadım genelde asus ve msi kullandım parçalarında sorun yaşamaktan korkuyorum memnun kalmamakta var çok para veriyoruz sonuçta 2060 vardı bende onu sattım i9 9900k işlemcim var yanına güzel bir ekran kartı koyma peşindeyim.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Peki teşekkür ederim bu hafta takip edeyim o zaman stokları 3070 alabilirsem alırım önceliğim 3060 ti ama 5 bin TL aşağısında olursa Asus tuf modelini almak istiyorum aslında ama fiyatlar değişiyor hep artarsa 3060ti vermektense 3070 alsam daha iyi olcak gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası hiç birini kullanmadım genelde asus ve msi kullandım parçalarında sorun yaşamaktan korkuyorum memnun kalmamakta var çok para veriyoruz sonuçta 2060 vardı bende onu sattım i9 9900k işlemcim var yanına güzel bir ekran kartı koyma peşindeyim.
Sorun neden yaşayasınız? Bu adamlar da kendi çapında gelişmeye çalışan markalar. Insanlar daha az tercih ediyor diye kötü şeyler kullanacak değiller ya. Üst modelleri zaten doğal olarak kaliteli şeyler kullandıkları için daha pahalı da olabiliyor. GameRock mesela çok başarılı bir seri Palit tarafında. Çok kalın bir ısı dağıtıcısı var.

Şu videoyu izleyin bence çok açıklayıcı

Burhan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burhan
Sorun neden yaşayasınız? Bu adamlar da kendi çapında gelişmeye çalışan markalar. Insanlar daha az tercih ediyor diye kötü şeyler kullanacak değiller ya. Üst modelleri zaten doğal olarak kaliteli şeyler kullandıkları için daha pahalı da olabiliyor. GameRock mesela çok başarılı bir seri Palit tarafında. Çok kalın bir ısı dağıtıcısı var.

Şu videoyu izleyin bence çok açıklayıcı
Teşekkürler izledim bir kaç hafta daha bakıcam duruma göre stoklara gelen ne varsa onu alacağım

Top Bottom