Neler Yeni

Zotac RTX 2060 Gaming 12GB alınır mı?

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Forumda bir kaç konuya göz gezdirdim ama hep 1-2 yıl önceki konulara rastladım o yüzden fikrinizi sormak istedim.
Bu kartı almayı düşünüyorum ama dediğim gibi 1-2 yıl önceki konularda kullanıcılar kartın fazla ısındığından bahsetmiş genel olarak 80 derece vs. diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.
Güncel olarak kullanan test eden arkadaşlar varsa aydınlatabilir mi beni? teşekkürler şimdiden.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,774
İsim
Kerem Çavuş
ben bu karta sahip sistem aldım pazartesi gelicek ama almayı düşünüyosan hazır sistemle alanlar kapalı kutu satmaya başlamıştır daha ucuza denk getirebilirsin sahibindende

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben bu karta sahip sistem aldım pazartesi gelicek ama almayı düşünüyosan hazır sistemle alanlar kapalı kutu satmaya başlamıştır daha ucuza denk getirebilirsin sahibindende
Evet öyle bi ekran kartı yakaladım ucuz fiyata o yüzden almayı düşünüyorum. Sıfır ekran kartı ve fiyatı da güzel, birisiyle fiyat olarak da anlaştım ama forumda çoğu kişi çok fazla ısındığından yakınmış bu yüzden bi sorayım dedim.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,774
İsim
Kerem Çavuş
Evet öyle bi ekran kartı yakaladım ucuz fiyata o yüzden almayı düşünüyorum. Sıfır ekran kartı ve fiyatı da güzel, birisiyle fiyat olarak da anlaştım ama forumda çoğu kişi çok fazla ısındığından yakınmış bu yüzden bi sorayım dedim.
evet olabilir bi fikrim yok ama gördüğüm videolarda 74 ü geçen görmedim açıkcası

Xeronxt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Erdem Özen
PCH youtube kanalının son pc toplama videosuna bak orada kartı test ediyor. Sıcaklık vb değerleri görebilirsin.

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
evet olabilir bi fikrim yok ama gördüğüm videolarda 74 ü geçen görmedim açıkcası
Evet bilgili biri aydınlatsa çok tatlı olur ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PCH youtube kanalının son pc toplama videosuna bak orada kartı test ediyor. Sıcaklık vb değerleri görebilirsin.
Çok teşekkürler hemen bi göz gezdiriyorum.

Evet bilgili biri aydınlatsa çok tatlı olur ya.

Çok teşekkürler hemen bi göz gezdiriyorum.
Videoya baktım genel olarak 74 dereceyi geçmemiş kart, ki oynadığı oyunların hepsinde de ultra ayarlarda oynuyor baya zorlayacak şekilde. Sanırım gönül rahatlığıyla alabilirim kartı?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,641
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sakın vatan sistemden çıkma rtx 2060 olmasın 12 GB umarım uygundur fiyatı

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Sakın vatan sistemden çıkma rtx 2060 olmasın 12 GB umarım uygundur fiyatı
Vatan'da ki hazır sistemden çıkma ekran kartı bu arada dediğiniz gibi yazmayı unutmuşum. Sıfır ürün 3 yıl garantili ve fiyatida çok iyi. 1-2 aydır ekran kartı bakıyordum bu fırsatı değerlendirmessem içimde kalır :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,641
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Vatan'da ki hazır sistemden çıkma ekran kartı bu arada dediğiniz gibi yazmayı unutmuşum. Sıfır ürün 3 yıl garantili ve fiyatida çok iyi. 1-2 aydır ekran kartı bakıyordum bu fırsatı değerlendirmessem içimde kalır :D
Çok iyi de ne kadar 3 bin TL mı

niye 4.5k falan olsa alınmaz mı kapalı kutu
Alınmaz bence

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,641
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yukarda yazmistim 5.300 lira fiyatı. Sıfırları 7bin TL de geziyor suan makul bir fiyat değil mi?
çok pahalı gerek yok sıfır rtx 3060 a rakip RX 6600 fiyatında ben olsam hiç almazdim

5.300 e anlaştım bir abiyle yarın gidip alacağım. Sıfır ürün ve bu fiyat gayet iyi bence.
Sen bilirsin buyur al hayırlısı olsun

Yukarda yazmistim 5.300 lira fiyatı. Sıfırları 7bin TL de geziyor suan makul bir fiyat değil mi?
Adam Rami SSD yi kasayı power i bedavaya getirdi desene 😂

Top Bottom