FOTO ATTIMSorunu detaylandırırsan cevaplandırmak çok daha kolay olur. Çok fazla sebebi olabilir görüntü bozukluğunun, sürücüden tut kablolara kadar. Konuyla ilgili fotoğraf ekleyip detay verirsen yardım edebilirim.
3 AYLIK KART BU ARADA AMA YENI FARKETTIM DAHA ONCE YOKTU bilgisayarI KENDIM TOPLADIM TUM PARCALARI DAHILFOTO ATTIM
METAL KOLONUN ALTINDA GORUNTU KAYBI VAR KAHVERRENGI DIKKATLI BAKARMISIN VIDEO ATILMIOR BURAYAfotoğrafa baktım fakat bir şey anlayamadım kaçırdığım ne var
Farklı oyunlarda kaplama bozukluğu ile karşılaştınız mı? Karşılaştıysanız kartı farklı bir bilgisayarda deneme şansınız var mı? Eğer yine aynı durum ile karşılaşacak olursanız driver vs. güncel olduğunu varsayarak servise göndermenizi tavsiye ederim.EKRAN KARTINI YENI ALDIM OYUNLARDA GORUNTU BOZUKLUGU YAPIYOR
BASKA OYUNLARDA SORUN YOK SADECE DOOM ETERNAL DA YAPIYORFarklı oyunlarda kaplama bozukluğu ile karşılaştınız mı? Karşılaştıysanız kartı farklı bir bilgisayarda deneme şansınız var mı? Eğer yine aynı durum ile karşılaşacak olursanız driver vs. güncel olduğunu varsayarak servise göndermenizi tavsiye ederim.
Öyleyse oyunda sorun vardır hocam. Kartta problem olsa başka yerlerde de fark ederdiniz kesinlikle.BASKA OYUNLARDA SORUN YOK SADECE DOOM ETERNAL DA YAPIYOR
DRIVER TEKRAK YUKLEDIM DUZELMEDI
bak allah için capslocku kapatBASKA OYUNLARDA SORUN YOK SADECE DOOM ETERNAL DA YAPIYOR
DRIVER TEKRAK YUKLEDIM DUZELMEDI
dlss yok craklı oyun bazen oyunlarda 70c ustune cıkıyor cok ısınıyor kartDLSS kapat knk veya Vsync yi aç
tesekkuler yardımın ıcın Undervolt ve underclock denıyıcem 13 tane eksoz fanı var bu arada kasamda dıger parcalar serın calısıyor sadıce ekran kartı bıraz sıcak calısıyorBir ihtimal oyun dosyalarında sorun vardır veya indirilirken problem oluşmuştur. Crackli bir oyundan bahsediyoruz, eğer indirme aracın fitgirl benzeri bir şey ise dosya doğrulama yap. Onun dışında kaplama bozuklukları genelde VRAM dolmasından, clock hızlarının dengesizliğinden ya da güç yönetiminden kaynaklıdır. Herhangi bir artifact olmadığı için ben oyun dosyalarının sorunlu olduğunu düşünüyorum.
Sıcaklık tarafında 70C civarları normal de olabilir spesifik marka-model için, detaylı benchmarklarına bak. Eğer kasa içi hava akışın yeterli değilse, diğer parçaların da ısınıyorsa ekstra fan almayı deneyebilirsin. Tozlu bir ortamda ise kasa içini temizleyebilirsin. Fabrikadan bazen gereğinden fazla overclocklu çıkıyor AIB modeller. Undervolt ve underclock yapabilirsin. FurMark yaparken ekran kartı sıcaklıklarını takip et HWinfo'dan. Hot Spot kaç derece, Bellek kaç derece, Core kaç derece vs. anormal bir mevzu varsa yukarıda dediklerimi uygulayabilirsin.