Link?Arkadaşlar bu kart alınır mı? Letgo'da 10k istiyor kapalı kutu garantili olduğunu söylüyor.
Pc geçtim link ne için gerekli?Link?
Ürüne bakmak istedimPc geçtim link ne için gerekli?
Ürüne bakmak istedim
Peki kart iyi mi? Zotac markası güvenilir mi? Pazarlık yapacağım zira alınır bir ürünse.Amazon JP'den daha uyguna bulacağını düşünüyorum.
Hatta 9-10K arasına Rtx 3070 Tİ satıldığını hatırlıyorum.
amazon jpden nasıl alışveriş yapabilirim hocam?Amazon JP'den daha uyguna bulacağını düşünüyorum.
Hatta 9-10K arasına Rtx 3070 Tİ satıldığını hatırlıyorum.
Zotac markası iyi ve güvenilir marka.Zotac Gaming GeForce RTX 3070 Twin Edge OC LHR NVIDIA 8 GB GDDR6, ZT-A30700H-10PLHR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Zotac Gaming GeForce RTX 3070 Twin Edge OC LHR NVIDIA 8 GB GDDR6, ZT-A30700H-10PLHR : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Peki kart iyi mi? Zotac markası güvenilir mi? Pazarlık yapacağım zira alınır bir ürünse.
Normal Amazon'dan bir farkı yok alışveriş yaparken.amazon jpden nasıl alışveriş yapabilirim hocam?
19k ya 3070 mi ? o fiyata 3070 ti sistem alırsın diğer her şeyi satarsın kart 14 e gelir. Bu kadar
19 Değil 10K yazmış.Letgo'da 10k istiyor
10 K yadamı alınmaz peki?19 Değil 10K yazmış.
Hocam konuyu yeterince okumamışsınız 10 K almayı düşünüyorum ben.19k ya 3070 mi ? o fiyata 3070 ti sistem alırsın diğer her şeyi satarsın kart 14 e gelir. Bu kadar
10 K yadamı alınmaz peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam konuyu yeterince okumamışsınız 10 K almayı düşünüyorum ben.
Bu fiyata şahsen alınmaz.