thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,118
herkes sizin gibi vicdanlı olsa keşkeGeçen biri 3060a 12k falan teklif etti dedim git 4060 al manyak manyak konuşma![]()
herkes sizin gibi vicdanlı olsa keşkeGeçen biri 3060a 12k falan teklif etti dedim git 4060 al manyak manyak konuşma![]()
Fiyat büyük ihtimal hatalı satmayacaklar reklam için falan kullanıyolar sadece 1 mağazda stok gözüküyor ankara söğütözünü aradım elimizde yok diyoalınmıyor saçmalık telefonla sipariş hattını arıyorum yok biz mağazanın elindekine müdahale edemiyoruz. Mağazayı arıyorum diyorlarki bizden anca elden alırsınız bu iş nasıl alıyor biri bize açıklasın ya.
hocam çalışanlar almadıysa ben bir şey bilmiyorum büyük şerefsizlik dönüyor.Fiyat büyük ihtimal hatalı satmayacaklar reklam için falan kullanıyolar sadece 1 mağazda stok gözüküyor ankara söğütözünü aradım elimizde yok diyoElinde yoksa nasıl gözüküyo
Şu an satıyorlar mı acaba arayalım bakalım.Telefondan sipariş verilebiliyormuş. Stok gelmez stok eritme kampanyasıydı dedi.
Bence bu sefer göndereceklerFiyat büyük ihtimal hatalı satmayacaklar reklam için falan kullanıyolar sadece 1 mağazda stok gözüküyor ankara söğütözünü aradım elimizde yok diyoElinde yoksa nasıl gözüküyo
BedavaZOTAC GeForce RTX4070 Super Twin Edge OC 12GB GDDR6X 192Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX4070 Super Twin Edge OC 12GB GDDR6X 192Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ZOTAC GeForce RTX 4070 SUPER TWIN EDGE OC 12GB GDDR6X 192Bit Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 4070 SUPER TWIN EDGE OC 12GB GDDR6X 192Bit Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bi daha iptal ederlerse THHye sikayet ederim kaç olacak buBence bu sefer gönderecekler
Gönderirlerse vatanla aramız şu şekil güçlenir![]()
Ben de ederim THH ye bu hata değil resmen parayı kullanmak olur artıkBi daha iptal ederlerse THHye sikayet ederim kaç olacak bu
İndirim 17:30 gibi yapılmış, maalesef buradaki konuyu görene kadar fark etmedim.İnşallah benim 7900XT faciasında olan olmaz da gönderirler barışırız vatanla
Ben hiç bakmadım cidden bu fiyatlara sattılarsa helal olsunİndirim 17:30 gibi yapılmış, maalesef buradaki konuyu görene kadar fark etmedim.
Paylaşılanlar dışında RTX3060 3.964 TL'ye, i9-13900F işlemci 8.719 TL'ye, 12600K işlemci 3.915 TL'ye düşmüş. Yaklaşık 20 dakikada stoklar bitmiş, muhtemelen az stok vardı. Bundan sonra biraz daha dikkat edeceğim.