❌İndirim Bitti! Zotac RTX 4070 Super 18.428 TL

alınmıyor saçmalık telefonla sipariş hattını arıyorum yok biz mağazanın elindekine müdahale edemiyoruz. Mağazayı arıyorum diyorlarki bizden anca elden alırsınız bu iş nasıl alıyor biri bize açıklasın ya.
Fiyat büyük ihtimal hatalı satmayacaklar reklam için falan kullanıyolar sadece 1 mağazda stok gözüküyor ankara söğütözünü aradım elimizde yok diyo :D Elinde yoksa nasıl gözüküyo

Telefondan sipariş verilebiliyormuş. Stok gelmez stok eritme kampanyasıydı dedi.

Fiyat büyük ihtimal hatalı satmayacaklar reklam için falan kullanıyolar sadece 1 mağazda stok gözüküyor ankara söğütözünü aradım elimizde yok diyo :D Elinde yoksa nasıl gözüküyo
Bence bu sefer gönderecekler
Gönderirlerse vatanla aramız şu şekil güçlenir :kekw:

Ekler

• images.jpg
    images.jpg
    14.6 KB · Hit: 39

Bedava

Bence bu sefer gönderecekler
Gönderirlerse vatanla aramız şu şekil güçlenir :kekw:
Bi daha iptal ederlerse THHye sikayet ederim kaç olacak bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ZOTAC GeForce RTX 4070 SUPER TWIN EDGE OC WHITE EDITION 12GB GDDR6X 192Bit Ekran Kartı
33.069 TL oldu

İnşallah benim 7900XT faciasında olan olmaz da gönderirler barışırız vatanla
İndirim 17:30 gibi yapılmış, maalesef buradaki konuyu görene kadar fark etmedim.
Paylaşılanlar dışında RTX3060 3.964 TL'ye, i9-13900F işlemci 8.719 TL'ye, 12600K işlemci 3.915 TL'ye düşmüş. Yaklaşık 20 dakikada stoklar bitmiş, muhtemelen az stok vardı. Bundan sonra biraz daha dikkat edeceğim.

Yanda F5'e bırakın bazen iptal bişi oluyor webe stok düşüyor

İndirim 17:30 gibi yapılmış, maalesef buradaki konuyu görene kadar fark etmedim.
Paylaşılanlar dışında RTX3060 3.964 TL'ye, i9-13900F işlemci 8.719 TL'ye, 12600K işlemci 3.915 TL'ye düşmüş. Yaklaşık 20 dakikada stoklar bitmiş, muhtemelen az stok vardı. Bundan sonra biraz daha dikkat edeceğim.
Ben hiç bakmadım cidden bu fiyatlara sattılarsa helal olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyazın fiyatını değiştirdiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,312
Üyeler
184,768
Son üye
Karol