Evet, kesinlikle hocam. Güzel yakaladınız.bu bence daha mantıklı ama en mantıklısı 4070 superMSI GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X BLACK OC 16GB GDDR6 128Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X BLACK OC 16GB GDDR6 128Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
5070ti alalım 16GB diyoduk 4060ti aldık eyv![]()
![]()
İnşallah benim 7900XT faciasında olan olmaz da gönderirler barışırız vatanlaEvet, kesinlikle hocam. Güzel yakaladınız.
alınmıyor saçmalık telefonla sipariş hattını arıyorum yok biz mağazanın elindekine müdahale edemiyoruz. Mağazayı arıyorum diyorlarki bizden anca elden alırsınız bu iş nasıl alıyor biri bize açıklasın ya.ALINMIYO
Göndermezlerse basarım orayıİnşallah benim 7900XT faciasında olan olmaz da gönderirler barışırız vatanla
hocam detaylı bilgi verir misiniz mağazadaki ürünleri biz veremiyoruz dedi telefonla sipariş hattı kapattım deli olucam mağazada vermiyor telefonla elden diyor.ARAYIP SİPARİŞ VERMEYİ DENEYEBİLİRSİNİZ WEB STOKU YOK SU ANDA
ne alaka yav satıyolardıalınmıyor saçmalık telefonla sipariş hattını arıyorum yok biz mağazanın elindekine müdahale edemiyoruz. Mağazayı arıyorum diyorlarki bizden anca elden alırsınız bu iş nasıl alıyor biri bize açıklasın ya.
beyaz dual 4060 10.500-11k tuf 3060 7.5 eder minimum şuanGöndermezlerse basarım orayıBenim elimde şimdi asus dual beyaz 4060 var bi de asus tuf 3060 12G var ne kadarlara satarım bunlarıacaba
Geçen biri 3060a 12k falan teklif etti dedim git 4060 al manyak manyak konuşmabeyaz dual 4060 10.500-11k tuf 3060 7.5 eder minimum şuan