zotac benceSizce 3 kart arasından hangisini almalıyım? Fiyat bağımsız olarak hangisi daha iyi ? (Soğutma, PCB kalitesi, dayanıklılık vs.)
Ayrıca indirim bekleyebilirsiniz geçen zotac 19k ya indi tuf gsming 20k ya inebilirHocam o galaxa 22300 vereceğinize 21k zotaca 21500 msi a verilebilir
Hocam Ventus serisinden nefret ediyorum. Diğer MSİ serileri çok pahalı.TUF lara da zam geldi tekrar inermi bilemiyorum. Yani zotac da görüntü olarak kötü geliyor. Geriye daha bilinmeyen markalar kalıyor onlarda sıkıntı çıkarır mı bilemedim.Hocam o galaxa 22300 vereceğinize 21k zotaca 21500 msi a verilebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca indirim bekleyebilirsiniz geçen zotac 19k ya indi tuf gsming 20k ya inebilir
Tartışmasız ZOTACSizce 3 kart arasından hangisini almalıyım? Fiyat bağımsız olarak hangisi daha iyi ? (Soğutma, PCB kalitesi, dayanıklılık vs.)
Hocam kalite olarak zotac ayrıca msi dan neden nefret ediyorsunuz anlamadım bunun dışında zotacın görüntüsü iyi yandan direk pcie slotuna takarsanız güzel bir rgb si varHocam Ventus serisinden nefret ediyorum. Diğer MSİ serileri çok pahalı.TUF lara da zam geldi tekrar inermi bilemiyorum. Yani zotac da görüntü olarak kötü geliyor. Geriye daha bilinmeyen markalar kalıyor onlarda sıkıntı çıkarır mı bilemedim.
Hocam MSİ dan nefret ediyorum demedim. Ventus dan nefret ediyorum. Herkes Zotac öneriyor benim içime pek sinmedi ama sanırım onu alacağım.Hocam kalite olarak zotac ayrıca msi dan neden nefret ediyorsunuz anlamadım bunun dışında zotacın görüntüsü iyi yandan direk pcie slotuna takarsanız güzel bir rgb si var
Zotac kaliteli hocam tasarımı bana hem iyi hem kötü geliyor ama bu ikisinden daha kaliteli olan zotacı tercih ederdim sonuçts ucuz kartlar almıyoruzHocam MSİ dan nefret ediyorum demedim. Ventus dan nefret ediyorum. Herkes Zotac öneriyor benim içime pek sinmedi ama sanırım onu alacağım.